söndag 18 december 2011

Det här var verkligen roligt, hurra!

Idag fick Julita äntligen vinter! Det har snöat hela dagen lång! Rackarns bra idé, tycker jag. Vi gick på pulspromenad i blötsnön. Matten blev varm som en bastu då.Ibland fattar inte matten varför jag gör saker och ting. Som här när jag sprang och poserade på en sten precis bakom en tjock stam.


Om sanningen ska fram har jag nog själv inte en endaste ledtråd till varför jag gjorde det. Kanske hade jag fått snömos i hjärnan? Kanske har jag poserat en gång för mycket framför mattens kamera?

Hur som haver, så här såg det ut där vi drog fram i morse. Mysfaktorn var hög!

Kolla, kolla! Vilken skillnad från lervällingen jag klafsat runt i dom senaste veckorna!

Fötter, ben och mage slapp slangas av för första gången på evigheter. Me like!

Jag och mattens vante tar igen oss efter en rejäl brottningsrunda när vi kommit hem igen.Och så några sekundsnabba springa-i-snö-filmer!

16 kommentarer:

Ludde sa...

Sån snö gillar jag med! Inte sånt blask dom har hemma hos mig! Den går ju att rejsa och rulla i, för att inte tala om att kasta mattevantar i... Kramis!

Stella o Doris sa...

Vi har oxå fått snö, dock inte lika mycket, men man får vara glad för det lilla :-)

Jag, Stella, står ofta och poserar på precis samma sätt som du!

Ha det bäst!!

Vi i Kasperian sa...

Asch, naturligtvis insåg du hur väl du och trädstammen matchade varann! Inte behöver du vara blygsam, inte.. ;)
Att ha en mattevante att brottas med VERKAR ju kul - får väl se om det är något jag också kan lära mig uppskatta... ;)

Emma o Malte sa...

Har ni fått snöö!! Här syns inte en endaste snöflicka! Trots att det är kallt och ganska mulet.
Hallåå, är man bloggare så är det ju klart att man måste posera lite då och då, så det blir lite häftiga bilder för oss läsare att titta på!

Ann-Margret o Vinja sa...

Åhh vad mycke härlig snö ni fått :) Kanon att kunna snörulla lite :)

Har snöat hela natten och även nu också så jag tror vi fått en hel del snö också. Får väl en överraskning när jag slutar jobbet när jag går ut.

Kram

Hillman sa...

Så änteligen fick du dina snörullningar va bra att du oxå fått lite av den vita varan och inte så lite heller som det ser ut. Här har det oxå kommit lite i natt men bara lite snuttefjun, hihi.

Taxpussar.

Grabbarna boys sa...

Nu är vi riktigt avis på dig Rudi ska du veta.
Här var det endast lite frost på marken och några frusna vattenpölar på morgonen.
Vi vill också ha snöööööööö!!
Vov från grabbarna boys!

Siriosmilla sa...

Vi har också fått lite snö, men inte så där mycket! Det blir lite ljusare och lite mer stämningsfullt med snön. Dessutom är det roligt med snö!

Rudi, du behöver inte oroa dig! Det blir ingen mer schappe här just nu!

becca & olga sa...

Grattis till vintern! :)

Anonym sa...

Bra att du uppfostrar vanten så han inte fösöker sig på nåt. Snörullen, var den klassiska Rudisnörullen?

Totti sa...

Vi har också fått snö, men det är sånt där blött blask som bara duger till att fasta i snöbollar på benen. Man behöver i alla fall inte gå törstig, utan kan läska sig när man vill.
Det där med att bryta sig ur tältet kan Lydia också. Vilket sammanträffande.

Wille sa...

Jovisst är det underbart att snön har kommit ! Fast här är det en hel del blötsnö, men i morse då var det alldeles lagom att rulla i och inte blev pälsen dyngsur heller !

Katarina Uggla sa...

Hejsan Rudi! Min matte tycker att din matte är grym på att få till fina foton! Och jag är böjd att hålla med. Fast det är ju till god hjälp med en snygg hund att fota eller hur? Därför gör jag mitt bästa när kameran åker fram... fast nu har den varit borta flera veckor minst så min blogg får leva på gammal skåpmat och lånade foton från Sigge...
Svansvift Scilla Räserråtta

desperat hemmafru sa...

Ja visst är hundgodiset gott - det tycker Buzz också! Och bitarna är lagom stora. Sedan finns det en annan sort som Buzz nästan gillar ännu mer... Har glömt vad det var i påsen, men kan ha varit någon form av processat torkat kött. Det är lyxgodis, men ändå ganska drygt så det kan det ju vara värt någon gång då och då. :-) Om du vill kan jag skicka några påsar till er. Jag har en påse av varje snack hemma just nu. Jag skulle kunna lägga dem i ett kuvert och skicka dem när jag kommer hem till Sverige på fredag. Vill du att jag ska göra det?

Buzz har varit ute i första snön här idag. För första gången uppskattade han det verkligen och jagade snöbollar, plöjde med nosen genom snön och sprang som en tok. Det gillar vi, eftersom han inte tyckt om varken väder eller lek förut. Undrar om antibiotikan han fick hos veterinären (fredag och måndag för dålig mage) gett en extra kick?

Hej hopp!

Älsa o Ästher sa...

wihooo visst är det kul med snö!!! Enda nackdelen är när det är plusgrader för då fastnar det så mycket snö så vi knappt kan gå...antar att det blir lika för dej=)

Marika sa...

Hej svejs!
Tänkte att jag får väl kika inom en sväng och naturligtvis inte glömma att kommentera lite. Snygga foton. Gillar det när Rudi står på bordet. God Jul Rudi önskar Inka, Nova och Speed