torsdag 24 mars 2011

Fartfylld kväll.

Idag kom matten hem med sprillans nya joggingskor. Dom gick hon omkring med i köket och cirklade runt i. Oj, vad det spritter i joggingbenen, utbrast hon plötsligt! Så tog hon på sina gamla, smutsiga, fula skor och så pilade vi iväg tillsammans ut i vårkvällen! Vi gled fram som två antiloper i lervällingen. Lika bra hon lät dom nya skorna stå kvar i garderoben.
När vi kom hem stretchade vi. Då brukar jag luta mig lite mot matten för att se om hon ska ramla omkull. Det gör hon aldrig.
Matten var så attans nöjd med mitt spring-sällskap ikväll så hon plockade raskt fram några uppletande-grejor, vallade en ruta och så fick jag springa ut och leta! Och tänk, jag var så rackarns uppe i varv efter joggingen så jag sökte med sån raketfart så jag fick tokfnatt i rutan och for runt som en ballong som luften pruttar ut ur! Fast utan ljudeffekt. Det tog en evighet tills jag lugnat ner mig tillräckligt så jag kom ihåg vad jag hade för mission där i rutan, men då gick det fort att hitta grejerna! Jag har haft en alldeles underbart fartfylld kväll! Nu ska jag sova gott.

13 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilken hurtig matte du har som orkar ut och springa :) Vad mycke kul du han med idag då, både jogging tur och uppletande :)

Inte så lätt att komma ihåg att koppla på nosen alla gånger när man har så mycke spring i benen ;)

Ludde sa...

Vilken härlig matte du har! Just nu stönar min gamla husse för att han ska gå ut med mig på sista rundan - typ 10 minuter, och matten har redan krupit ned under täcket... Suck! Ludde!

Kasper sa...

Tuff matte - min klagar just nu över ont i ryggen och går som en anka. När hon väl komemr upp från stolen. (Det här måste hon åtgärda tills i morgon.)

Konstigt nog så står även hon kvar utan att ramla när jag lutar mig mot henne! Fast det är klart, jg är ju mindre än du. Fluffpäls väger ju inte så mycket. :)

Märta Maräng o BollnäsTrollet sa...

ja om det gick skulle vi skicka dej lite snö...för snörull är såå härligt, men våran matte är glad att den börjar smälta här också men samtidigt så börjar vi få sandblästrade golv o möbler...så det är blandade känslor=)
hihi du är väl för underbar...hitta te bland frolicar..det skulle inte vi fixa!!!
ha en skön helg nu:)

Hillman sa...

Är vi uppe i varv så hör vi inget, då blir det bara tokfnatt, hihi.

Taxkramisar.

Eva sa...

Vilken kväll!
Och vilken bra jämförelse, den där med ballongen! Den är synnerligen talande även för en viss svart herre som brukar fara runt med diverse leksaker här...:)

Sofie sa...

Härligt att ni också har varit ute och rört på er med springskorna. Jag Maya kamel tyckte att det var väldigt skönt men jag tyckte att matte flåsade lite tungt efter ett tag. själv blev jag inte knappt anfådd.

Elliot Kung af Upphärad sa...

Jamen du är ju fantastisk Rudi med din luktbräda.. "Respect" jag hade ju snott alla frolicarna och struntat i teet :-)
Tänk om jag kunde få mer fart på Kulan i joggingspåret det skulle hon behöva he he he När jag lutade mig mot henne för några veckor sedan så rammlade hon och stukade tummen, hon är så fjantig...
Men det där med sökruta kanske man skulle börja med, kan inte du komma hit och lära mig det för det verkar jättekul (vi kan ta alla Kulans trådrullar och placera ut)
Ja du Rudi jag är verkligen avis på dig som kan så mycket
Kramar

Anonym sa...

Fick du lite springer fnatt?? Kramisar

Veronica sa...

Helt fantastiska bilder i din blogg!!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Rudi.
Jag skrattade när jag läste om dig farandes omkring som en ballong.Ett tips.Bit inte sönder de nya joggingskorna bara. Det kan få den mest trivsamma matte eller husse att förändras till Hulken.
Hälsn. Nelson

Grabbarna boys sa...

Du är allt bra skön du Rudi.
Vi gillar dig.
Vov från grabbarna boys!

Elba, Jenny o Dio sa...

Haha! Precis en sån där pruttfärd utan prutt bjöd jag matten på när hon skulle skicka mig på utlagda dummies här om kvällen... Jag skyller på att det är jobbigt att bo en liten 3:a med dagmatte och hela familjen. Man får ju inte ens busa med syrran här... MASSOR med överskottsenergi :)

Puss puss på dig raketRudi /ELba