lördag 22 januari 2011

Snöfall och tryn-smask.

Igår kväll åkte jag bilen en bit och döm om min förvåning när jag hamnade hemma hos Tiger! Där blev jag kvar i flera timmar och fredagsmyste med min kompis. När matten och hussen hämtade mig luktade dom spännande mat, men jag hade haft det roligare hos Tiger än med dom, sas det. Det tror jag också, för Tiger hade en ny pip-tupp som jag lånade hela kvällen! I morse stod Tiger utanför mitt hus! Ska jag visa dig var vi gick vilse förra helgen, frågade jag? Jaaa, svarade han, vad spännande! Vi drar dit snabbt som ögat! När vi gått bara en liten bit började det snöa, och sen snöade det och snöade och snöade oavbrutet i alla nästan fyra timmarna vi spankulerade omkring.
Jag guidade Tiger den säkra halvan av vägen, den biten som matten och jag hittar. Vi skippar den biten man går vilse på, föreslog jag. Och eftersom vi hade GPS men ingen matsäck så höll alla med mig om det. Man blir sugen i skogen. Vi knaprade på några pinnar men ville hellre ha nåt godare. Mattarna klagade att dom var hungriga nästan hela tiden. Det blev lite tjatigt!
När vi ätit och vilat middag gav matten och hussen varandra presenter. Dom har varit gifta i trettiofem år idag, förklarade dom. Det var innan jag var född. Fast jag behöver också present, klagade jag högljutt. DÅ räckte matten fram ett brev till mig. Det här kom igår med posten, och nu får du öppna det. Varsågod, sa matten!
Men attans, har det legat ett helt dygn oöppnat, utstötte jag förtvivlat. Tänk om det är något som ruttnar! Jag kastade mig över paketet och rev och slet....
...det var segt och luktade mumsfilibaba!
Kolla, kolla vad som låg i!!! Värsta bästa puffade gristrynet!!!
Så hittade jag ett kort också. Med en bild av mig på. Vad står det på kortet? Vem är det från? Vem förstod att jag behövde ett tryne just idag?!? Mina frågor haglade samtidigt som jag hade munnen full.
Matten läste och berättade att trynet var en present från mina bloggpolare Assar och Jesper! Attans fina polare dom där Stockholms-grabbarna!!
Ni förgyllde min lördagkväll! Jag bockar och tackar och smaskar vidare! Vilken lyckans ost jag är!

13 kommentarer:

Team Nelson / Ordringen. sa...

Grattis på bröllopsdagen.
Kul att du fick paket också Rudi.
Nelson

Anonym sa...

Åh vilken tur du har som får massa godis av bloggisarna. Jag som är hungrig jämt började genast dregla när jag såg ditt gristryne.

Anonym sa...

Åh vilken tur du har som får massa godis av bloggisarna. Jag som är hungrig jämt började genast dregla när jag såg ditt gristryne.

Sandra sa...

Åh vilken lycka :)

ps jag går absolut att uppvakta ;) Det är bara Z:a som redan är upptagen med Athos från Grabbarna Boys...

Eva sa...

Men nu är det jus å att det är MATTEN som är så nedrans hemsk...
VI skulle nog inte ens till dig skicka trynen... De ska vara kvar HÄR!!
Fast matten pratar om att det ju var ett bra tillfälle, som hon inte visste om:)
OK..... Bra du gillade det i alla fall... Men USCH!!!!!!
Jesper och Assar, de sk Stockholm.killarna:)

Hillman & Illerson sa...

Nej, va tusan är det där något sånt har vi aldrig sett ett tryne. Såna finns inte här uppe, knorrar, öron sen är det stopp. Fast vi är inte förtjusta i nåt av dem matte köpte grisöron men hon gav bort dem för vi ville inte ha. Vi skulle bara ha HP (hundpinnar), tänk hur vi taxar är matte handlar och vi fnyser, hihi.

Taxkramisar.

Ludde sa...

Hoppsan! Du är nog den enda hunden med gristryne jag vet... Nöff nöff!

Ann-Margret o Vinja sa...

Verkar som om du haft en kanon lördag Rudi :) Först 4 timmar med bästa kompisen i skogen och sen få ett gris-tryne med posten :)

Vilken lycka.

Grabbarna boys sa...

Vad häftigt, vår matte fick också paket från Jesper o Assars matte igår.
Det innehöll attans fina raggsockor som matte gosar runt i och vrålgott godis till alla oss fyra grabbar.
Så kul med paket som kommer i postlådan till oss.
Mycket bättre än de tråkiga räkningarna säger matten.
Vov från grabbarna boys!!

Tessan sa...

Haha klart du oxå ska ha present! Ja matte och husse har jag ju grattat på fejjan redan aå jag säger bara
Tjolahopp iväg till klippbordet igen!

Freja Phaléne sa...

Ja givetvis ska ju du ha present om husse och matte får! Verkade ju smaskens!!! Jag är inte så mycket för tuggar, vilket husse tycker är dumt för jag tuggar ju inte rent mina tänder... Leverburgare är å andrasidan typ det bästa som finns!
Min syster älskar tuggisar och blev jätteavundsjuk på ditt goa tryne =)
Jag addade din blogg bland mina Vackra Vovve Vänner... Hoppas det var ok!

Phalénekramar från Freja!!!

Sigge sa...

Du Rudi har du sett såna där trynen i våra Grisöronaffärer?
Jag har då aldrig gjort det, verkar supersmarrigt.

Jenny o Brio sa...

Puffade gristrynen låter spännande alltså, dom ser för roliga ut! Undrar vad grisen sa när trynet svullnade upp på det där viset. Han måste ha varit allergisk eller nå't!