lördag 16 april 2011

Excellerat i spåret!

I morse väcktes vi klockan fem. Nänänä, det är lördag, mumlade jag och somnade om. Nänänä, upp med dig, sa matten och tog med mig på en rastningrunda. Sen åkte vi till en av mina klubbar, och så pinkade jag där, sen åkte vi i en karavan jättelångt från stan in i en främmande skog. Sen åkte vi ännu längre och sen parkerade vi och så pinkade jag igen. Sen fick jag gå ett rackarns roligt spår med matten i släptåg! Det tog mig tolv minuter att plocka upp alla åtta pinnarna på en kilometer. Lätt plätt! Här redovisar jag för spårmottagaren. Det måste man göra. Annars tror dom kanske inte att man hittat alla.
Sen åkte vi lika superlångt tillbaka till klubben och sen åt matten och jag mackor och sen pinkade jag lite och sen låg jag i bilen och kunde inte slappna av. Efter många timmar fick jag och alla andra ligga plats medan man sköt bakom oss. Det var också lätt plätt. Sen var jag så attans trött i huvudet så jag hade ingen ork att svassa omkring på lydnadsplanen. Så det blev lite halvdant. Men sen när vi fick protokollet och fick se att det bara fattades 5 ynka poäng från uppflyttning till högre spår, så ångrade jag mig lite. Fast jag fick högsta poäng på spårupptag, spåret och platsen med skott.
På klubben träffade vi bloggpolarna Ann-Margret och Vinja för första gången. Det var roligt och Vinjas matte fotade mig massor när jag tävlade. Men matten kan inte föra över dom fina bilderna till bloggen. Fast man kan se dom i Vinjas blogg. Klicka och kolla in mig! Här är Vinja, till höger, med Zäpo och Rex, tror jag. Ett snyggt gäng, minsann.
När vi kom hem efter nio timmar föll matten och jag i koma jättelänge, sen gick jag ut och pinkade och inspekterade bautastubben som hussen fixat till medan vi var borta. Sen åt jag ett grisöra för det hade jag förtjänat idag.

14 kommentarer:

Ann-Margret o Vinja sa...

Var verkligen kul att få träffa dig och Rudi idag :) Jätte kul att specialen gick så bra :) Men synd det fattades bara ynka 5 poäng till uppflyttningen :(

Men vad synd du inte kunde lägga in korten du fick i bloggen :( Vill du att jag ska pröva att skicka dom igen eller är det din blogg som inte vill?

Var jätte kul att ses :) Hoppas vi kan göra det igen för vi bor ju inte så jätte långt i från varandra.

Sofie sa...

Vad roligt att du har träffat Ann-Margret och Vinja och att du fick en massa kort på dig. Synd att du inte blev uppflyttad men den dagen den kommer det är vi säkra på.

Sv: plutoduken kan du köpa på tex Häromi.se. De var inte alls dyra men väl värda sina ynka kronor :)Ska nog köpa några till

Team Nelson / Ordringen. sa...

De fem poängen fixar du nästa gång.
Kul att träffa bloggkompisar. Ska kolla in där och se på bilderna.
Nelson

Anonym sa...

Åh vad sugna vi blir att sticka ut och spåra, du är så attans duktig. Ett grisöra hade du verkligen förtjänat.

Tessan sa...

Menn så bra att du hann pinka oxå;)
Ni är sååå duktiga,blir så glad när jag läser om allt kul du får göra...underbart!
Kramis till dig och duktiga matte!

Hector sa...

Det där låter kul ! Jag hopaps jag och matte ska ut på ngt liknande så småningom vi med, för det verkar ju nsom om matte satt upp ngt speciellt mål eftersom hon börjat med vårträning i såväl lydnad som konditionsträning med cykel. Att jag, matte och husse dessutom går en grundkurs i lydnad måste ju betyda ngt.
Jo kanske du var mer van vid cyklar än jag, och därför inte tyckte det var så läskigt, men jag gillade det inte alls till en början, som du märkte. Men sedean så gick det bra och blev ju riktigt skojigt !

Kasper sa...

Det är ju en absolut nödvändighet, och en väldigt viktig sådan dessutom! Att pinka på lämpliga ställen, menar jag.
Går också bra att kombinera med spår.

Dom där poängen - bara en tidsfråga när dom är puts väck! Självklart!!

Jag har varit på mitt livs första kurs idag - himla bra, det nästan regnade godis! Fram för fler kurser! ;)

Teddy med matte sa...

Vilken rolig dag du har haft. Synd att du missade dom poängen för uppflyttning, men dom kommer nästa gång. Nospuss

Dio o Jenny sa...

Men tusan så retligt Rudi, ynka 5 poäng!!! Det kunde väl domaren bjuda på bara för att du är bäst, det vet ju alla!??!

Bra pinkat förresten, hade gärna svassat efter och sniffat, men matten säger att det är för långt bort för sån't. Äh! Dessa tråkmattar!

Åh Vinja har jag lekt med!!! Hon är en trevlig tjej! Det innebär att nästa gång jag träffar Vinja, i maj, så har jag nästan träffat dig med :)

Puss på finaste spårnosen farbror Rudi!
//Dio

Totti sa...

Wow, du är duktig du. Futtiga fem oäng, bara. Men jag ser ju på bilderna att du är varm och törstig under lydnaden. Inte kan man vara på topp när den första aprilvärmen slår till. Inte om man är van vid polarvinter. Ett tips, hitta en tävlingsplan med en sjö intill, så att du kan ta ett dopp först. Det brukar göra susen.

Katarina sa...

Du är så duktig, Rudi! De där sista, ynka poängen tar du nästa gång!

Lyckopiller sa...

Har spanat in dig hos Vinja. Du är alltid lika duktig. Faktiskt lite av en idol här hemma hos oss! Prickpussar på nosen!

Hillman sa...

Hej igen! Vi kommer att läsa dina två sista inlägg resten tar vi pöompö, hihi. Du är väldans duktig spårhund och platsliggningen klarade du bra men jag tror att du är lite uttråkad eftersom inte resten gick så bra. Kanske om du hade fått lekt en stund emellan, då hade det nog fungerat jättebra, tror inte du dä mä, hihi.

Taxkramisar.

Ludde sa...

Verkligen bra jobbat. Härligt med grisöra också... Kramis!