måndag 4 april 2011

Hälsningar från Indien!

Kollade lite slött i mattes brorsas blogg från hans långresa i Indien idag och vad fick jag se? Jo, det här: http://kissfromindia.blogspot.com/2011/04/heres-for-rudy-doggies-on-beach.html?showComment=1301939062083#c4155960229432136772 Det är bra att dom tänker på mig där borta. Och inte bara vilar sig. Jag tycker att dom indiska hundarna ser ut att ha det superkul på beachen. Det är utvecklande att vidga sina vyer lite och se hur andra kan ha det i främmande, varma länder. Ser ju inte så tokigt ut.

12 kommentarer:

Freja Phaléne sa...

Helkul att se!!! Voff och kram!!!

Grabbarna boys sa...

Vi tycker också de ser ut att ha det toppen där på stranden.
Vov från grabbarna boys!

Boubou sa...

Wow...!! :)

Lyckopiller sa...

Vad häftigt att få en hälsning ända från Indien. Och vilket härligt vårväder ni har. Börjar ju grönska hos er ju!

Anonym sa...

Wow, vi vill åxå vara beachbrudar! Kram

Sigge sa...

En sån där strand skule man ha när äckelsnön förhindrar allt skoj. För resten så hörde matte att du och jag ska svära åt varandra i fyra dagar i sommar. SKOJ!!!!

Hector sa...

Oj vilken massa spännande saker du haft för dig de senatse dagarna. Vilken fin header du fått, jag måste nog säga till matte att byta ut min, för den jag har är det ju vinter på.

Hillman sa...

Ja, inte vore det så dumt att springa runt på en sandstrand men jag tror nog att både du och jag skulle sakna skogarna, hihi.

Taxkramisar.

Ann-Margret o Vinja sa...

Sv. Ja visst är det mumsigt med Slagsta glass :) Den ligger helt på rätt sida för mig ;)

Kul med lite träning på klubben :) Vi kanske syns den 16:e föresten, jag ska vara spårläggare då ;)

Ann-Margret o Vinja sa...

Sv. Självklart ska jag presentera mig den 16:e. Då kommer jag ju även kunna förgylla våran blogg med kort på dig och Rudi :) Det ska bli kul :)

Märta o Bollnäsa sa...

Vilka (h)underbara bilder från Indien:) dit skulle du väl åka och hälsa på Rudi:) du skulle göra dej sååå snygg där på stranden!!!
Jajamen är det nåt jag vet jag fixar säger Märta Maräng är det att vara barnvakt;)...älskar dom dära små varelserna:)

Edith sa...

Vilket härligt hundmöte. I morse var vi 7 hundar som möttes på vår morgonpromenix. Den 7:e som inte varit med på stormöte tidigare var vår kompis Black. Colliekramar