torsdag 28 april 2011

Överrumplad!

Efter morgonpromenaden idag trodde jag att tassarna skulle slangas av i vanlig ordning, det är ju så mysigt att gå omväxlande i blöta diken och på grusväg. Men fram kom ankpoolen!

Det blev ju inte min roligaste kvart i hela mitt liv, det blev det inte, nej. Shampo överallt och jag måste stanna i poolen oavsett om matten hämtade prylar eller stängde av vatten eller vad som helst! Jag kände mig som han Butter ni vet.Men SEN var pinan över och livet lekte igen! Och jag struntade högaktningsfullt i mattens kommandon om att komma till henne. Nä, nu gällde det att bli torr fortast möjligt. Buskar river bra på misshandlad hu(n)d.

Jag är inte långsint, så vi är fortfarande bästisar här hemma. Men jag råkar bara ut för sån här behandling en eller två gånger om året så jag blir lika förvånad varje gång. Och lika snygg efteråt!

När jag frotterats ganska torr fick jag välja vad jag ville ur "snuskpåsen" som matten kallar min fina samling torkade kroppsdelar.

Efter mycken vånda beslutade jag mig för en knorr som jag avnjöt i solen på den nyklippta gräsmattan. Det var nästan värt allt lidande, kände jag då. Vi kanske kan göra om det någon mer gång i sommar, i så fall ska jag välja en strupe, tror jag...

15 kommentarer:

Parisercollie sa...

Du ser verkligen ledsen ut när du står i badet ... men du vet den där gamla vanliga ramsan ... för att bli fin måste man lida pin. Varför vet jag inte. Men sen blir du ju desto snyggare! Colliekramar

Team Nelson / Ordringen. sa...

Vad är det som far i mattar och hussar när ska göra en maräng av en? Sen kör de ner näsan i pälsen och säger ååååååååå så gott du doftar.
Mysko är det, det är helt klart. Tur att du överlevde säger jag. Knorren var ju lite tröst förstås.
Nelson

Sandra sa...

Tihi..söta du...vilken tur att det blev ett härligt slut iaf :)

Sofie sa...

Jag förstår att du inte gillade överaskningen. Vi hade försökt springa och gömt oss. Tur att du fick en grej ur snuskpåsen. Tror din om vår matte är lite lika på den fronten. Hon tycker också att sådan där saker är äckliga. Det är ju skitgott och mysigt.

Eva sa...

Du ser verkligen UT som Butter! Jättesöt! Och ännu jättefinare än vanligt var du säkert efteråt:)
Det blir en extra PUSS idag! (Matten får väl dela ut:))

Boubou sa...

Låter inte kul med badproceduren.. Men det är inte alla som har en egen pool! ;)

Hillman sa...

Usch för bad med schampo, helläskigt bad går väl an men löddret kunde vi välan får slippa. Fast du fick bättre betalning än mig när jag blev av med pälsen, en knorr är mer än två frolicar, suck.

Taxpussar.

Ann-Margret o Vinja sa...

Du ser inte ut som du trivs i dina fina ankpool :( Men tänk vad fin du blev efteråt :) Brudarna kommer springa efter dig som bara den nu :)

Rolig du såg ut på filmen. Tror nog att du fick vatten i öronen så det var därför du inte hörde matten, eller om du bara struntade i henne ;)

Sv. Jo jag hoppas det blir bra resultat. Du får hålla tummarna både att det går bra och att vi inte går vilse i Katrineholms skogarna ;)

Wille sa...

Vilken skojig påsk du haft, du med. Visst är det skojigt med tjejer och kompisar. Det är väl så man ska tillbringa påsken, elelr hur !
Här har det varit ett par lugn dagar nu, men imorgon ska vi visst till Carrie igen !
På söndag skulle Hector på äventyr sa matte. Undras vad det blir och varför inte jag följer med ?

Sigge sa...

Usch och fy!!!!!!!!
Jag liiiider med dej och den hemska tortyren!
Jag vet att jag kommer att slippa väldigt, väldigt länge nu när jag kan bada i alla sjaör.

Lyckopiller sa...

Du har tur du...själv får jag bada minst en gång i veckan. Matte säger att jag måste det för att inte få problem med huden. men vet inte riktigt om jag ska tro på det....

Kasper sa...

En gång om året - högst! - råkar jag ut för sånt där schampo. Och den enda gången är det ju bara att finna sig.

Du ser allt lite ynkligt butter ut där i ankbaljan. Tur att du har både en stor gräsmatte och en massa buskra att torka dig på! Precis som jag. (Fast ännu hellre torkar jag mig i sand!!!)

Tessan sa...

Fniss fniss så söt du är i böljan... öhhh menar baljan blå!:) Nä här blir fdet bad i badkaret för inte tror jag mina skulle stå sådär fint i en balja! Sen har vi ju knappt ngn gräsmattsbit kvar,den lilla plätten vi har blir bara sämre och sämre för varje år!
Moraning korsning....

Hector sa...

Hihihi så där brukar Wille också göra när han fått bada. Jag har hört att matte säger att han ska badas tills på söndag. Få se vad han hittar på då.
Passar också på att önska dig en skön Valborg kompis !
Natti Natti

Jenny o Dio sa...

Jag tycker nog att du kunde få välja två saker ur snuskpåsen efter den där dusten i ankdammen! Men så fin du blev efter din efterbehandling av pälsen :)

Vackraste Rudi-farbrorn!
//Dio