tisdag 26 april 2011

Misslyckad födelsedagsuppvaktning.

Jag tog en morgonpromenad med lediga matten. Det här kallas försommar. Snyggt, tycker jag.

Sen mötte vi Dusty Springfield...matten tycker att hon är superrolig när hon säger så...man kan också säga att det blir dammigt på åkrarna när traktorn åker omkring så här på våren. Dusty Springfield, hahahaha...

Fyllde inte min bästa vän på jorden år häromdan, utbrast jag ivrigt igår kväll? Tiger...jovisst, hur kunde vi glömma det, han fyllde nio år på påskdan kom matten på! Vi packar en massa Ludde-kex och går dit och uppvaktar nån dag sent, föreslog jag listigt. Så då gjorde vi det med en påsklila påse. Jag hade attans bråttom dit, men när jag kom fram fick jag en rejäl överraskning...

...för i Tigers trädgård sprang två helt främmande hundar omkring och lekte utan Tiger! Attans upprörd blev jag...vad hade dom där att göra och var var födelsedagsbarnet? Skämmigt...Tigermatten berättade att bemärkelsedagen var redan för två veckor sen! Pinsamt! Nåväl, Luddekexen överlämnades och skulle delas mellan Tiger och hundgästerna sas det. Det är lite jobbigt att tänka på.


Ikväll har jag varit långt bort på lydnadskurs, det blev korv och ost och ganska mycket beröm. Matten fick så många bra tips så hon vet inte hur hon ska kunna komma ihåg alla...ja, jag tänker inte påminna henne i alla fall. Kunde hon glömma bästisens födelsedag så kan hon gott glömma lydnadstipsen också.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Nä vilken hjärtskärande berättelse, riktigt sorglig. Var var Tiger när du kom med din present? Var han inlåst? Usch, Hoppas Tiger får smaka kexen så inte de där två tar alla. Pussar till dig, lillprinsen.

Team Nelson / Ordringen. sa...

Min husse blev alldeles till sig när han fick läsa din mattes Dusty Springfieldskämt. You don't have to say you love me, ylar han i bakgrunden och om nån son of a preacher-man. Han har några favoriter som hans hjärta smälter för och från och med nu kommer han inte att orka hålla tyst när han ser traktordamm på våren. Puh jag BÄVAR!!
Nelson

Anonym sa...

Eländes elände! HUR kan de göra så mot dig? GÖMMA Tiger och låta TVÅ främmande hundar springa omkring där istället! Tänk på hur duktig du var på kursen istället, och så fint det var på morgonpromenaden... Kramis!

Ludde sa...

Nämen! LUDDE heter jag ju, INTE Anonym... Attans husse som har så bråttom...

Ann-Margret o Vinja sa...

Men hoppsan då, inte så bra kanske att missa bästa kompisens födelsedag :( Och med två veckor också....

Vad kul att matten och du går på kurs :) Var går ni på den någonstans? Hoppas att du får någon ordning på matten nu då efter den lydnadskursen....Eller om det nu var tvärom det skulle vara ;)

Sv. Japp, kanon med hjälp. Speciellt när det går dåligt :( Tror alla skulle behöva en liten Janne ibland att ta till när man har problem ;)

Katarina sa...

Dusty Springfield...vår matte skrattar ännu!
Nanna & Leia

Eva sa...

Den här matten fnittrar också...
Och så tycker hon synd om dig som fick en så'n överraskning! Och som har en så glömsk matte! (Och kanske tycker vi lite synd om Nelson också, efter att ha läst kommentaren ovan:))
Hoppas kursen hjälper dig få lite fason på henne!!
PUSS!

Sigge sa...

Men vilken skit!!!!!
Ska väl inte vara främmande inkräktare på Tigers tomt och som dessutom kanske äter upp hans godis!
Ännu värre att du missade födelsedagen med två veckor!

Sandra sa...

Hej!

ringde upp djursjukhuset idag men sen när vet ringde upp mig så Ghaaaa missade jag samtalet på mobilen så han skulle ringa åter imorgon sa han på mobilsvar.
MEn om jag fattat dig rätt så skall Zamantha som väger runt 30kg ha 3 tabletter och Freija som väger ca 11 kg ha 1 tablett.
Har jag fattat rätt?

Ja det verkar ju dubbelt med kortisonets vara eller icke vara...men blir ens hund biten kan det kanske kännas skönt att kunna ge det om man har lång väg till vet.

Hur kommer ni göra med tabl...ge eller inte ge vid olycka?

Hillman sa...

Rackarns, glömma bort Tigers födsledag fast det är lätt gjort jag glömmer, matten glömmer, matte säger att vi har sånt där teflonminne, hihi.

Taxkramisar.

Jenny o Dio sa...

Dusty springfield! Vi säger bara HAHAHA! Kul :)