måndag 25 april 2011

Ensam i skogen.

Idag är det annandan och då går jag en skogspromenad. Häng med och kolla!

Vi börjar här i skogen bakom mitt hus. Grävlingen har jobbat hårt inatt, grävt och bajsat så det står härliga till! Fast det fotar vi inte.

När vi nu kommer ut ut skogen sträcker vi ut på en äng. Det är vårbenen som det spritter i!

Här vilar vi en stund och njuter av solen och scillorna. Här bor Gyllen-Kajsa ibland, men jag har inte sett henne sen förra sommaren. Hoppas hon kommer hit och bor igen! Hon är så attans snygg.

Om jag sjunger en serenad för henne kanske hon dyker upp!

Oh, sole mio!

Nähä, inte det!

Mot Sherwoodskogen igen då! Här får jag gå likt Robin Hood utan sin Marion och sukta.

Nä, förresten, ingen brud är värd att suktas efter en sån härlig dag. Försöker jag intala mig.

Men finns det någon därute i cyberymden eller Sherwoodskogen som är lika ensam som jag på annandan så kom gärna hit. Vi kan ta en skogspromenad mot kvällningen och vänslas lite under påskens sista skälvande minuter.

15 kommentarer:

Katarina sa...

Vi kan då rakt inte stå emot din ljuvliga serenad...hade vi bott lite närmare så hade vi sprungit till dig på studs!
Påskpuss till dig, Rudi!

Anonym sa...

Hej min prins, jag hade ju kommit på stört men tillbringat påsken i Häslningland. Förresten syrran och matten ska på terrier träff utanför Eskilstuna nästa helg, är det inte där du bor?

Anonym sa...

Jo, de ska till Mölntorps gård utanför E-tuna.Dit kommer det airedaleterriers från hela Sverige och de ska hitta på roliga aktiviteter tillsammmans och prata hund förstås. Asta löper så hon ska kolla om det finns någon snhgging. Lås dörren Rudi och skaffa öronproppar, det kommer att bli ett fasligt liv där kan jag tro. jag tycker det är skönt att vara hemma faktiskt.

[Anna] sa...

Rudi vet du om det går att göra kategorier när man bloggar? För vi vill dela upp våra inlägg men matten vet inte så vi tänkte att du kanske vet för du verkar så väldans duktig på allt!

Dio sa...

Åååååh! Vilket erbjudande! Typsikt att matten inte talar om vilken väg jag ska ta för att komma till Julita...

Vilken underbar annan dag du har haft idag :)

Boubou sa...

Underbara vårbilder! Sången var nog fin! Söt bild!

Eva sa...

Alltså... Nu har jag ju bara killar här, men kan en 2-bent tjej duga lite? För jag skulle väldans väldans gärna komma och vänslas lite med dig!
PUSS gubben!
PS Jag drömde faktiskt om springer-valpar i morse, undrar vad det kan betyda?:)

Team Nelson / Ordringen. sa...

Serenader o serenader; nu blir jag nästan lite sur. Du märker ju hur alla tjejer faller men jag tycker att det är lite billiga knep Rudi. Dessutom om det här blir standard för oss killar måste jag ju börja gapa och sjunga om man ska en chans hos tjejerna. Nej, fälla träd tycker jag är bättre. Du har ett ansvar i killvärlden,tänk på det snälla Rudi.
Inga fler pojkband,please!!
Nelson

Ludde sa...

Va skönt det måste vara att ha skogen alldeles inpå knuten sådär! Jag måste ta med hussen i bilen för att få en skogspromenad. Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Tycker du och matten verkar haft en bra dag i skogen även om du inte fick tag på någon dejt ;)

Många fina kort fick matten på dig också :)

Kasper sa...

Jag gillar faktiskt ganska bra att vara ensam i skogen (men med matte, förstås). Då kan jag snosa runt och kika överallt precis som jag vill!
Busa gör jag helst på ställen som inte är lika spännande som skog.
Du sjöng i alla fall rasande fint, matte tyckte att hon riktigt hörde dej. Attans fina bilder - som vanligt. Har jag nån gång talat om dina flaxöron förut? Jaså, det har jag... ;)

Hillman sa...

För mig låter det som du är kär som en klockarkatt, hihi. Du får sätta in en sån där kontaktannons, i dagspressen jag är säker på att du kommer att få många svar.

Taxkramisar.

Tassintryck sa...

Så vackert att det hörs ända hit ;-). Härliga bilder på fina vovven. Hoppas påsken har varit bra!
kram från mig
/maria

Sigge sa...

Ha,ha Rudi medan du virrade runt och letade dejt så hade jag TVÅ dejter!!!!!
Den ena med Snygg Nelly dessutom!!!
Morr på dej!

Sofie sa...

Men vilken otur att vi inte såg ditt erbjudande tidigare för det hade helt klart varit intressant och vandra i kvällsskymningen med dig. Du kanske även hade kunnat tänka dig alla tre kameler. Vi skulle ju lätt kunna bli lite avundsjuka på varandra annars.