fredag 21 maj 2010

Lite drama-tik och annat.

Igår kväll sprang jag på Pinglan i skogen. Det var kvavt och hett så vi tog ett litet dopp tillsammans i en göl. Hon följde med mig hemåt och på väg dit sprang vi bort jätte-jätte-länge i skogen. Matte var alldeles grön av oro när jag äntligen dök upp. Då flämtade jag så förskräckligt så matte blev ännu mer orolig och doppade mig i en vattentunna. När vi kom hem slangade hon hela mig i svalt vatten, sen vilade jag en bra stund och sen ville jag ha älskog med Pinglan, så då var matte inte orolig längre.
Idag är det lika kvavt så det har blivit korta prommisar. Men kolla vad jag hittade! Ett dinosaurieskelett, minsann!! Jag tror att det här är själva revbensspjället.
Lite längre fram hittade jag en stor hög utsäde som någon slarvig bonde tappat. Då tänkte jag, att eftersom matte blev så läskigt opererad igår, så skulle jag sympatisera med henne och blir vegetarian som hon. Men det var för hårdsmält, och faktiskt inte gott alls. Jag vill ha korv!
Till sist några hälsningar:
Från matte till alla som önskat "krya på dig" till henne: Tack, jag mår bra idag, bara lite öm och missfärgad i ansiktet.
Från Alf till Tratt-Acke: Krya på dig fort som 17, så du slipper tratten!
Och från mig till er alla: Ha en underbar sommarkväll! Vad töntigt det lät. Så här i stället: Ut och röj, det är bara sommar en gång om året!

8 kommentarer:

Lyckopiller sa...

Härligt att matte mår bra. Och du som gick och blev kär. Inte illa, tänk vad mycket som ska hinna hända under sommaren.

Kasper sa...

Det var allt ett skelett efter ett hiskeligt monster du hittade! Tänk, att det har fått ligga oupptäckt så länge!!!!
Fattar att din matte var orolig när du försvann - jag känner minsann igen min egen tvåbening där.
Dom kan gått ha det, tycker jag. För DOM tycker minsann att dom kan försvinna då och då och lämna huspassning och sånt till oss.
Fram för mer rättvisa hundliv!

Ludde sa...

Är alltid din matte sån när hon är orolig? Doppar hundar i tunnor, byter färg och slangar vatten. Hur är hon då när hon är rolig??? Vilka mysiga stålmonsterben du hittade, fast drama-tiken var nog mer i min smak. Kramis!

Anonym sa...

Vi tillönskar er en jättehärlig pingst. Det molnar på sig snabbt här och någon sån där äckelvärme har vi inte haft än , MEN vi norrlänningar har det bästa kvar av försommar och skir blomning (man måste ju vara optimist ).
Moa,Maiko och Kelu på Nysvansat

Wille sa...

Här har vi gjort som du sa "Ut och röj det är bara sommar en gång om året !"
Men vilket spänannde skelett du hittat ! Lite läskigt stort tycker nog jag !
Du får ju inte skrämma matte din sådär, som du gjorde. Usch nej dte är inte bra alls.
Ha nu en riktigt härlig helg !

Tessan sa...

Men aj aj aj oj oj oj det har vi ju missat efter allt ståhej med lille "trattAcke" ( som hälsar och tackar så jätt mycket för hälsningen... men...det är Primo som helst vill ha Alf-hälsningar;))Silikonrör i ansiktet.,..usch värsta Frankenstein ju;)Krama matte massor! Sen..vilket häftigt skelett tror nog oxå på revbena,synd att dom var avgnagda annars hade ni kunna bjuda hela Julita på grillfest:)

Kramisar från oss!

Sigge sa...

Tror du hittat ett skelett efter en skogsmördarmaskin.
Skönt om i alla fall en sån har dött.
Åskar tycker ju matte så mycket om att hon vill behålla honom här det är säkert därför ni inte får besök.
Ska försöka få henne att släppa molnen

Malte och Snoken sa...

Å va härligt å hitta en Pingla i skogen!! Lyckos du!! Men man får inte göra matten orolig!!
slafs