lördag 1 maj 2010

Långpass i skogen.

Jag började da´n med en lång sovmorgon.
Sen hämtade jag Tiger och vi drog till skogs. Det blev en rejäl promenad, tre och en halvtimme tog det innan vi var färdiga med den.

Eftersom jag påbörjat en karriär som husvältare kunde jag inte låta bli att testa krafterna på en lada vi gick förbi. Jag fick ner en bra bit av långsidan.
Tiger och jag nosade och nosade. Här var det spännande dofter. Vildsvinsmat.
Nellie och matten var och kollade sitt gamla hus, så där passade vi på att busa en bra stund.
Det blev en del grabbatag också!
Människorna stod i vägen hela tiden, så vi knäade en del av dem. Det är alltid lika kul!
Vår långpromenad slutade hemma hos mig och Tiger sprang som en kanonkula till mitt sommarhus och hämtade min Piggy. Sen blev det lite jobbigt för han vägrade att släppa Piggy. Vi försökte allt, men han var inte mottaglig för några förslag, Piggy var som fastvuxen i Tigers mun...
...tills hans matte ville byta en Markies mot Piggy. Då släppte han!
Efter lunch tog hela familjen en lång tupplur. Sen har matte och jag tränat lydnad och ikväll var jag väldans duktig om jag får säga så själv. Belöningen blev två omgångar av uppletande och en bra bajspromenad. I kväll fick jag ett grönt tuggben som smakade super-gott! Snart ska jag sova igen och drömma om ekorren som jag såg idag. En av dagens höjdpunkter faktiskt!

6 kommentarer:

Ludde sa...

Vilken härlig promenad! Snart finns det väl inte enda hus som står upp där du bor... Kramis!

Edith sa...

Du och Tiger fick en riktigt fin promenad ... och lång. Vilken tur att du fick tillbaka Piggy till slut. Ha' det så bra! Nospussar

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Hej Rudis matte!!! Göte tittar in. Jag har hört att Rudi inte får ligga i din säng. Han e lite ledsen och olycklig för det. Va sägs om att ändra på det. Då kommer Rudi gilla mig ännu mer om jag fixar detta åt honom. Så snälla Rudis matte, kom igen nu. Hopp upp i sängen Rudi så ska du säga. Om jag ska vara ärlig så ligger jag lite risigt till för kvällen. Jag råkade släppa av några feta fästingar husses och mattes säng. Så jag vet inte hur det blir . Jag rapporterar!!
Kram från GÖTE!!!

Wille sa...

Vilken skojig dag du fick ! Vad söt Nellie är. Busar du mycket med henne också ? Tiger verkar vara en kul kille, men tänk om han vägrat släppa Piggy helt ?
Tur att han är öppen för byteshandel.
Min helighet får du snart veta du med. Men inte än. Ha en härlig söndag nu !

Katarina sa...

Vilken tur att du fick tillbas din Piggy - annars hade du nog inte varit lika glad!
/Nanna

Madde sa...

Vilken härlig dag ni haft: Teddy har tagit sig ett premiärdopp i dag i ett krondike, vilket resulterade i att det blev ett bad i badkaret oxå =)