onsdag 19 maj 2010

Diverse ur min vardag.

Igår var det träningskväll igen, det var kul, och när jag kom hem fick jag ett oxöra. Det var visst slut på grisöron i affären när matte skulle köpa så det blev nöt i stället. Fast jag har kommit på att jag egentligen inte tycker att oxöron är speciellt goda. Den här gången lämnade jag en stor bit och vill inte ha mer. Är det någon annan där ute som jämfört? Vad tycker ni?
Mina igelkottar är vildare än nånsin i år. De ränner omkring överallt så man snubblar på dem, och så blir de förbannade och puttrar och fräser för att man är för nära! Härom kvällen blev jag omsprungen av en rackare som tydligen var ute på joggingtur. Jädrars vilken fart han hade.
När det regnar, eller annars också ibland, ligger min Alf och sover i vår gamla kaninbur. Jag skulle hellre ha kaniner i buren. Det går bara inte att skrämma Alf hur man än försöker. Trist!Kaniner däremot, de är lättskrämda de! Hehehehe! Här är en av mina absoluta favvo-sovplatser. Det var precis lagom med utrymme när jag var liten, nu är det så trångt så jag måste knuffa mig fram och vika mig dubbel för att få plats. Men det är en bra plats, för det är under datorn och där sitts det ju titt som tätt gubevars!

9 kommentarer:

Ludde sa...

Jag har bara tuggat på grisöron och knorrar, men jag ska be att dom köper oxöron också nästa gång så jag kan testa. Ligga på trånga ställen vet jag i alla fall att jag gillar. Låter nästan läskigt med dom där taggbollarna. Såna har vi inte här... Kramis!

Kasper sa...

Jag gillar grisöron väldigt mycket.Och knorrar. Och en massa annat också. Och så förstås KÖTTBULLAR. Och färska märgben!!! Oh, nu rinner snålvattnet...
Finns inga tagggbollar hos mig, bara en massa fästingar. Illa nog, minsann!
Natti!!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Kottar har jag inte sett här men idag har jag hälsat på två lamm,dom trodde nog att jag var deras bror för vi hade ju likadan päls :-)
Jag gillar oxå att ligga under datorn och hålla koll.

Sigge sa...

Grisöron absolut!!!!!!!!
Komonsteröron är inte alls lika gott, de kan jag vara utan!

Lena Deimo sa...

Grisöron är smaskens , smaskens det!
Ja, man ska ha sina favoritställen - vi msåte erkänna att vi gillar mattes och husses sängar allra bäst; dessutom är de ju lediga hela dagarna!

Tessan sa...

Oj oj oj här händer det grejjor! Först grattis till 2 plac i lklII, hejja du är bäst! Sen så var det spännande att läsa om "Ändorna" eller...oj änderna var det visst...tur att det finns folk som din matte som hjälper till! Ja och så detta till Oxörat...kan säga att Primo som äter det mesta i tugg och gottis väg äter dom INTE!
Puss på nosen!

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Det är alltid lika trevligt att hänga med i din dag. Fasen va roligt det e att ha vänner i hela landet. Det känns ju som om jag har varit i Julita och träffat katten och dina igelkottar.
Killkram från polaren GÖTE!!!

Wille sa...

Jämförelse. Tja jag har ju bara tuggat på tuggben av gris och oxe än så länge , men av dem tyckjer jag absolut att tuggben av gris är godast. Tuggbenen av oxe är lite mer kryddiga i smaken. Just nu har vi både och här, men jag föredrar gris faktiskt jag med. Jo en kotte har jag sett här, men den försvann så fort in under en buske så jag hann inte bekanta mig med den så mycket.
Vad gäller favvoställen så ligger jag allrahelst under matte och husses sängar där det är svalt och sdkönt, men på dagarna är den dörren stängd ju och då får jag ta min näst bästa sovplats, bredvid matte och hennes dator, som jag får låna ibland.

Malte och Snoken sa...

Tror igelkottar är födda ilskna. Här fräser de innan men ens hunnit presenterat sig!
Matte säger att hon ser de goaste prickigaste tassarna hon sett på sista bilden under skrivbordet! Puss på dom