torsdag 20 maj 2010

Vårbruk och silikon.

Nu är vårbruket i full gång utanför vårt hus. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är bönderna här numera motoriserade. Här hittade jag en gammal hästräfsa i skogen. Kan vara bra att ha om traktorerna går sönder.
Matte är inte i toppform idag och vill egentligen inte blogga med mig. Hon fick nämligen silikon inopererat idag. På vänster sida. Ja, alltså, en silikonslang i stället för en tårkanal mellan ögonvrån och näsborren på vänster sida av ansiktet. Det trodde jag att ni fattade direkt! Hon tyckte inte att det var en skön operation alls, en och en halv timmes petande och joxande i ögat och inne i näsan. Då låg hon och längtade hem till mig, sa hon. Det kan jag förstå. Hon ska få vila nu, så hörs vi morrn igen!

7 kommentarer:

Kasper sa...

Om dom fortsätter att låta olja bara spruta ut i havet så är ägande av en hästräfsa säkert toppen! Det fattar nog dina bönder.
Jaså, din matte har fallit för det där med silikon. Joodå, jag har fattat var implantatet finns, och antagligen är inte fåfänga orsaken. Fast kanske mascaran fäster lite bättre nu (säger min matte som slutat använda sånt för många år sen och som vanligt alltså inte vet vad hon talar om).
Hoppas i alla fall att din matte piggnat på sig i morgon, skönt i alla fall att den där silikonen är fixad nu! Att VÄNTA på en operation är inte så kul.

Ludde sa...

Oj, stackars matten som måste stå ut med så mycket bök. Förhoppningsvis ska det väl fungera utan problem i fortsättningen så hon kan vara ute med dig i skogarna... Kramis!

Torsten sa...

Men stackars din matte!! Bäst att du låter henne vila lite, så kanske hon snart blir 'fit for fight'!
Krya-på-dej-kram till matten!
Trevlig helg!

Sigge sa...

Stackars din matte. Men det blir säkert jättebra när det läkt.
Se till att ta hand om henne ordentligt nu.

Wille sa...

Ja då kan jag förstå att hon inte är på humör att blogga med dig. Det måste göra rätt ont efteråt. Det låter så i alla fall. Pussa på henne lite extra och håll henne sällskap så ska du se att hon piggar på sig till helgen.
Nospuss !

Älsa o Ästher sa...

åååå nu är vår matte irriterad..hade skrivit kommentar och så poff..borta..vi är i torpet och där lever datorn sitt eget liv=)
Men vi provar igen då...Först o främst GRATTIS till 1:a pris i lydnads 2:an..såå himlans duktiga ni är!!!
Sen lät din mattes operation inte kul,vi förstår att hon längtade hem till dej! Sen är nog våran matte lite knasig..hon tycker såna där gamla saker som bönderna använde innan traktorerna är fina saker=)
Det är så mycket fina bilder i denna blogg tycker vi=) vi lägger in en länk till dej och hoppas det är okej?
Ta nu hand om din matte så hon piggnar till och ha en trevlig helg
kram från oss=)

Malte och Snoken sa...

Men oj vilken otäck o knepig operation matten gjort vaken! vi ryser vid tanken o tycker din matte är modig men hon hade vääl inget val förstås.
Stora tröstepussar från oss!! Glada svansvift oxå o små skutt så matten måste le!!