fredag 14 maj 2010

Lösryckt.

Det slutade regna på eftermiddagen idag. Då sa matte att vi åker till Kungsör och bunkrar upp med skavsårsplåster! Det måste vara en speciell sorts plåster som bara säljs i Kungsör antar jag, men jag hakade på och sa Ok, vi åker! Vi tog oss en sightseeingtur när vi ändå var där. Matte haltade med. Här ligger jag och och är snygg framför klockstapeln och kyrkan. Här jobbade mattes morfar som kyrkvaktmästare för snart hundra år sen. Och nu ligger jag här....tänk så konstigt!
Nyss på sista pinkpromenaden tittade jag till min stuga och se där var det fest på gång minsann! Jag lät dem hållas och tänker inte kräva hyra, de såg ut att ha så kul. Världens snigel-röj! Jag hoppas bara att de städar och diskar efter sig innan morgonen.
På Malte och Snokens blogg häromdan fanns en bild på en av brorsorna som lekte prins på ärten. Då kom jag att tänka på den här gamla arkivbilden på mig när jag var ganska liten och lekte likadant. Den sköna bilden får ni somna till ikväll.

5 kommentarer:

Ludde sa...

Ja, den ärtprinsbilden går bra att somna till. Verkar som om ena snigeln tänkte sova kvar eftersom han tog huset med sig... Kramis!

Freja sa...

Hej Rudi,
Hoppas att din matte fick tag på skavsårsplåster så ni kan fortsätta med era långpromenader.

Ps: Kände du någon ärta i sängen, i så fall är du en riktig prins.

Puss puss

Arlo sa...

Freja: Ja, nu finns här plåster som räcker i åratal! Och det klart att jag kände ärtan, förresten är du en liten ärta tycker jag, din prins!

Malte och Snoken sa...

Hihihihi underbar puffbild!! Du har hajat hur skönt det är med puffkuddar!
Du har rätt Rudi om solen! Vårpussar till dig!!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Tjena Rudi,här har hänt en del ser jag.Jag har ju inte kunnat titta in eftersom jag inte har fått nån hjälp av Klant-Kulan.
Snygg bild på dig när du ligger och fluffar, det är väl klart att du kände ärtan :-)