torsdag 27 maj 2010

Amos, min nya polare.

Hej alla kompisar! Det har varit fullt upp några dar. Igår till exempel var matte och hade jättekul utan mig. Hon tog med sig sina jobbarkompisar och gick ut i skogen och kastade frisbee, UTAN MIG! Det hette frisbeegolf och hon sa att det var hur roligt som helst. Det tror jag inte på, kasta frisbee utan mig. Dumt! På kvällen tävlade vi lydnadstvåan igen, och vi var superbra men det fattades tre ynka poäng till ett förstapris den här gången. 157 fick vi ihop, tre st tior fick vi. Vi älskar varann ändå fast vi var tre poäng kort.
Nyss tog vi en liten promenad. Tiger var i sin trädgård och bjöd in mig dit på lek och bus. Det tackar man ju inte nej till. Jag blev så till mig så jag råkade bajsa i ett hörn, men det tog Tigers husse diskret hand om med en spade. Sen turades vi om att ha Tigers finast pipboll.
Därefter hände något märkligt! En av Tigers katter, Amos, kom spatserande. Om det är något jag är bra på så är det att skrämma och jaga katter, så jag satte fart förstås. Men döm om min förvåning...Amos stod alldeles still så jag krockade med honom!
Jag har aldrig träffat en sån katt förr, ja förutom min egen Alf då förstås, så det blev pinsamt och jag luktade lite på blommorna i stället. Och kattskrället bara stod kvar och såg ut som om jag var hans bästa vän. Och då blev vi det..bästisar alltså.
Vi hade faktiskt aldrig träffats förr, men nu räknar jag in Amos bland mina coolaste polare!

7 kommentarer:

Katarina sa...

Rudi, du charmar alla! Till och med kattflickor.
Kram på dej!

Tessan sa...

Du ör ju bara helt bäst...ja nästan iallafall;) har ju 2 härhemma som är bäst för mig! Men oj så duktiga ni är på lydnadsbanan...blir lite avis, men vet att jag inte är ngn tävlingsmänniska.Kul att du fått en ny cool polare...nä nu jätte aj i handen..eller hanryggen känns som att ngn stoppar en knig i den utan bedövning...inte så skönt...
Nattis du vackra varelse!

Kasper sa...

Kul med en kattpolare, dom är mysiga! Utom mina egna tre så hade jag en som hette Gustav, men han gick över regnbågsbron för ett år sedan.
Katter är skojiga! Jag har en som jag brukar brottas med!

Lena Deimo sa...

Verkar vara en mysig katt det där, även om vi har våra misstankar om att de där figurerna alltid smider lömska planer!
Roligt att du tävlar lydnad Rudi och visst kommer de där ynka poängen att sitta där nästa gång. Vår matte tränar oss, men just nu har vi inte möjlighet att tävla.
Mattes kommetar: Jag är inbiten lydnadstävlare men just nu finns inga möjligheter att peta in det ekonomiskt - trist! Hoppas på bättre tider.

Wille sa...

Hoppsan sa ! Ja så det kan gå. Klart det känns lite pinsamt, man är ju s a s "van vid" att katter springer när man sätter fart !
Mne vad kul att ni blev kompisar. Vi har en likadan katt här (till sättet alltså) han heter Gizmo. Den katten jagr ingen hund upp i ett trädet, nej du han står stadigt i sin position.
Jo det blev en lite krävande promenad igår, men som sagt det gör inget, bara jag får godis och en massa glada tillrop och hejarklackar !

Malte och Snoken sa...

Å men vilken cool kisse som du kunde bli polare med! du har tur du! eller så är det förstås för att du är en sån superhund som du får superpolare!!
slafs

Ludde sa...

Skulle gärna komma och hälsa på Amos. Här springer de sin väg innan jag hinner blinka...