onsdag 24 mars 2010

Trist!

Matte känner sig inte fit for fight, så hon vill inte vara min sekreterare/fotograf i kväll. Hon får väl vila sig i form så hon orkar blogga åt mig i morrn i stället då. Suck! Att man ska vara så attans beroende av mattar!

7 kommentarer:

Ludde sa...

Stackars dig och stackars matten! Ge henne en stor blöt bättringspuss från mig, så blir hon nog bra tills i morgon! PUSSSSSSS! Ludde.

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Jag vet hur det e Rudi!! Min matte e inte mycket att ha just nu. Vi får välan se om hon bättrar sig.
Killkram och god natt!!!

ej hundägare sa...

Hej Rudi, ta nu ordentligt hand om matte så hon snabbt blir bra igen. Och ni kan träna korvapportering med bröd som "utbytesgodis" i stället för köttbulle. Jag är jättenyfiken på om du fixar det. Och jag är jätteimponerad att du fixar korvapportering överhuvudtaget! Lycka till och hälsa krya på dig till matte.

Rudi sa...

Hej ej hundägare! Matte tackar för hälsningen och hon är som vanlig idag igen, tack och lov! Att springa och hämta en delikat grillare, lämna den till matte och i utbyte få bröd...nä, det var inget jag gick på alls. Jag la ner hela övningen tills köttbullarna kom fram igen. Fast det blev aldrig samma fart sen, jag var orolig att brödet skulle dyka upp igen, så hela övningen blev tristare sen. Nä, det var inget bra experiment, tycker jag.

ej hundägare sa...

Snyggt jobbat Rudi! Nej, vem vill byta ner sig?!!! Men lita på matte nu och spring med grillarna och få en köttbulle som belöning. Vem vet ;-) i slutändan (efter träningen alltså) får du kanske grillaren också och då går du ju på plus.

Torsten sa...

Hoppas matten kryar på sej så hon snart kan återgå till sekreterar-jobbet!

Wille sa...

Så mattar kan vara säger jag bara. Ha en skön kväll kompis !