lördag 20 mars 2010

Rätt svar och rumpor.

I morse gick matte och jag i nygallrade skogen, där kunde matte gå utan att dratta på ändan vartannat steg som hon gjorde på isvägen. Många rådjur tänkte likadant och var också på morgonprommis där.
Det luktade så gott av alla nysågade grenar och matte tyckte att jag skulle bete mig som en normal hund och leka med alla miljoner pinnar som låg och skräpade. Nä, tack, sa jag, pinnflis i munnen, bläh!
Tillbaka på lervägen. Men titta där! Där kommer en brud och hennes matte! Jag rusade i 100 knyck för att kolla vem det var!
Tea, som jag inte träffat sen i höstas var det! Undersökte hennes rumpa noga och sen busade vi ett tag. Jättekul att ses igen!
Min turdag idag! Bakom nästa krök kom Nellie och hennes matte. Läge att kolla en till tjej-rumpa, he he he.... och så jagade jag bruden så slasket stänkte. En mycket givande promenad blev det!
Och så var det det där med mina gigantiska paket. De flesta av er hade gissat rätt--- en bilbur i storlek som passar en vuxen karl! Min gamla bur köpte dom när jag var fyra månader och på något sätt hade husse och matte lyckats missa att jag måste sitta hukad i den. Och så såg jag inte så mycket ut ur den. Nu har jag fått massor av utrymme åt alla håll och jag längtar så efter premiärturen. Det sägs att jag ska till stan på måndag. Kul, kul!
Det var en väldans bra present, tycker jag. Fast Wille hade gissat på en ännu bättre present, jag gillade verkligen hans idé. (Ni kan läsa om den i hans kommentar i förra inlägget). Man kanske kan få något sånt en annan gång! Om man är söt och snäll...

10 kommentarer:

Sigge sa...

Jaså ska du pinka in E tuna på måndag.
Tänk det ska jag också.
Oliver fyller år så present ska handlas och skitkärringen ska till nån människoveterinär.
Hon luktar inte älgskit längre för byxorna åkte i tvättmaskinen

Ludde sa...

Det blev ju en riktigt bra kupé där bak för dig. Hoppas att dom mysar till den också så att det blir mjukt och fluffigt. Jag har ett stort täcke i min kupé, och får ha hela för mig själv, men våran bil är ju lite mindre, så det jämnar väl ut sig. Jag håller med dig om att tjejrumpor är bra mycket roligare än nysågade grenar...

Stella o Doris sa...

Du är ju alltid söt, men på den där sista bilden är du särdeles vacker!

Trevligt att det är fler än vi som skriver om rumpor, rumpor är ju alltid trevligt!!

Ha en fortsatt go helg!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Det kallar jag comfort.... vilken lyx :-) Vad snygg du är på sista bilden.

Anonym sa...

Grabb, du måste har världens häftigaste husse som gör så mycket till dig!

freja sa...

Åh, tänk om du kunde få sniffa lite i min rumpa, hihi. Nä det blir nog inga valpar den här gången heller. Jag får inte se en karl på vykort ens. Jag ligger mest i korgen och surar.
Hejdå

Arlo sa...

Men Freja, vilken retsticka du är! Puss på dig!

Edith sa...

Vilken bra present ... nu åker du säkert och lite lyxigt också. Vilken tur du har som träffade så trevliga hundtjejer på promenixen. Jag har varit ute och busat i snön idag. Men rullar mig i snön det gör inte jag, men däremot Hilda. Hon är galen i snö. Colliekramar

Wille sa...

Åh spanat in rumpor minsann ! Det låter intressant ! Det har jag också gjort, de var lite läckra vet du. Som du förstår så fick jag syn på ett par fina tjejer, men den ena fick jag inte hälsa på för hennes matte sa att hon löpte, hmpff som om dte skulle göra något. Den andra var en labbe tjej som var jöättego. Hon viskade i mitt öra när hon gick, att hon hoppades vi skulle ses snart igen. Och gissa om jag har spanat, men nej då ingen labbe tjej, suck.

Malte och Snoken sa...

Nu ylar matte här att du är töt i töt i tööt tööt någonting när du lägger huvudet på sned. Vi beklagar mest att du fått nackspärr.
vilka fina hundburar!! Nu kan du åka säkert.
slafspussar