söndag 7 mars 2010

Att tämja en Tiger.

Matte och jag gick en tvåtimmars promenad med Tiger och hans matte idag. Vi gick lösa hela tiden och det var hur mysigt som helst att ha sällskap. Nu fattar vi inte varför vi tyckte så illa om varandra förut och mattarna har gått omvägar för att Tiger och jag inte skulle behöva träffas! Min disträa matte hade glömt byta batteri i kameran så inte ett foto blev det från vår promenad. Men vet ni vad? I morgon eftermiddag ska vi träffas igen och gå en rejäl skogspromenad tillsammans. Med kamera!
Ikväll fajtades matte och jag om snörbollen. Hon behöver gå på gym lite oftare, jag vann lätt plätt! Ses i morrn!

8 kommentarer:

Stella o Doris sa...

Va kul att du och Tiger kom överens, det är ju mycket roligare med kompisar än att gå och sura på varsitt håll!

Klart att du vann, du verkar ju väldans stark!

Kramar

freja sa...

Hej,
Vad kul att ni kom överens och hade kul tillsammans. Jag har ingen blogg ännu, matte säger att jag ska få en men det blir inte av. jag tror inte att hon vet hur man gör!
Matte åkte vilse igår på sina skogsskidor så jag fick plumsa i djupsnö jättelångt. Idag har jag haltat lite och matte har varit så ångerfull, bjudit på grisöra och frolic. Jag tror jag tänker halta lite imorgon också.
hejdå

Sigge sa...

Va bra att ni blev kompisar!!!!
Tror att du och jag också kan sluta svära om vi får träffas under lugna former.
Jag har haft en tråkdag

Arlo sa...

Du Freja, din matte låter lite som min, hon skulle också lätt kunna åka vilse på skidor och låta mig plumsa efter. Springer-mattar kanske är såna! Även om du inte har någon blogg så fantiserar jag om hur snygg du är! Puss på dig!

Valle Vagabond sa...

Ja det är roligt när man blir kompis med nån som man först inte visste hur det skulle gå med. Så var det med mig och min polare J. också. Han gillade inte mig när jag var lill-liten valp. Men sedan har det gått bra.

Ludde sa...

Hoppas att det fortsätter att gå bra med Tiger. Jag ska också försöka hitta någon promenadkompis nu när det blir varmare. Kram!

Unknown sa...

Det låter som om du har ett så bra liv att man blir sugen på att få byta...
Åsa (med Zelda vars liv mer är av sitta-på-cafe och träna inomhustypen... Vilket hon är nöjd med, men jag längtar ibland efter riktiga promenader, med en hund som gillar naturen...)

Wille sa...

Kul med kompisanda istället för osämja eller hur. Jag träffade en mycket gammal man igår kväll jag. Han var över 9 år och såg gammal och trött ut. Han var stor, svart och lurvig, en blandning mellan schäfer och bernen sennen enligt husse sin. Men han hade barnasinnet kvar och tyckte så mycket om mig, att jag fick en nospuss med hälsning om att vi kanske ses igen.