tisdag 30 mars 2010

Busy, busy...

Tjena! Jag orkar inte skriva så mycket idag. Det har varit fullt upp. Långpromenad med husse i morse, sen en sväng till stan, köpte mig en säck mat och några grisöron. Hämtade matte vid tråkjobbet, gick en sväng på stan, åkte hem. Blev kammad, gick lång skogspromenad med matte, hjälpte husse beskära syrenhäcken, åt middag. Såg matte cykla iväg utan mig, blev ledsen, såg matte komma hem, blev glad, gick ett roligt spår med matte, fick korv och köttbulle. Apporterat snörbollen femtielva gånger.
Och sett rabarbern titta upp!

8 kommentarer:

Sigge sa...

Men Rudi du har då inte insett meningen med livet ännu.
Livet är spagropar för pälsvård, simma i sjöar, fynda massor med saker som man sen kan ha jätteskoj med.
Dit räknas dunkar o vatenkannor bland annat.
Så det stenhårda jobbet som svamphund som snart börjar.

Stella o Doris sa...

Jösses här var det då fullt program!! Spåret mrd korv o köttbullar lät dock livsnödvändigt och väldigt roligt!!

Ta det nu lugnt Rudi, man måste vila lite oxå....

Kramar

Ludde sa...

Oj! Jag blir trött bara av att läsa vad du gör. Det lät väldigt kul alltsammans utom när matten cyklade iväg förstås. Har hon inte en sån där cykelvagn med vimpel att hänga efter cykeln? Då kunde du ju följa med. Bra att du blev glad när hon kom hem igen och inte var långsint...

Elliot sa...

Pust pust..... jäklar vad trött jag blev när jag läste :-) men du, när rabarberna kommer upp så försvinner nog snart snön. Du får gratta Alf i efterskott från mig :-)

Freja sa...

Oj, vilken späckad dag du haft, själv har jag tittat på lillmatte som har kräkts hela dagen. Lite promenader har det dock blivit. puss

Torsten sa...

Pjuuu...man fattar ju att du inte orkar skriva så mycket efter en sån dag!! Man blir ju nästan alldeles matt...;)
Hoppas du får en lugnare dag idag!

Arlo sa...

Freja: Det var en spännande dag du haft :-) Nåt sånt har jag aldrig gjort! Och du, viltspår får jag nog aldrig prova, vi kör bara personspår, min matte är nämligen en sån där attans vegetarian och vill inte hålla på med klövar och blod och sånt. Suck! Fast jag äääälskar ju personspår, så det gör inget! Puss tillbaka, snygging!

ej hundägare sa...

Åh, rabarberpaj med vaniljsås vankas snart! Visst är det DUBBELMUMS!