onsdag 3 mars 2010

Kvällstrött.

I kväll slappar jag i bian. Matte har varit på tråkjobbet fjorton timmar så hon orkar inte blogga med mig i kväll. Natti natti!

12 kommentarer:

Stella o Doris sa...

Sicken go mage du har, man vill bara gosa in sig :-) Likadan bia som vi har, de är inte dumma alls!

Kramar

Ludde sa...

Stackars matten som måste jobba så länge. Hoppas hon får vara ledig en extradag med dig istället. Skön stil du har i bian... Kramis!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Skön stil Rudi det syns att du kan konsten att slappa. Det bästa vore om det blev lag på att mattar inte behövde jobba :-)

freja sa...

Äntligen övertalade jag matte att kommentera din blogg. Jag heter Freja och är åxå springerspaniel fast brunvit. Jag ääälllskar att läsa din blogg som jag och matte hittat via Zeldas. Hennes blogg har vi läst ända sedan början. Jag har också en skön bia men ligger helst i matte och husses säng.

Nu ska jag förlja med ut på sjön när matte åker långfärdsskridsor.

hejdå

Rudi sa...

Hej Freja! Vad kul med en ny blogg-kompis, och en springer-tjej dessutom!! Jag blir lite kär på en gång! Men du, matte kommer inte in på din blogg, så jag får se hur du ser ut, min sköna.
För du har väl blogg?
Puss på dig så länge!

Edith sa...

Vilken härlig stil du har i bädden! Pariserkramar

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Tjena slappis!!!
Det ser skönt ut i bian. Själv kan jag knappt sova just nu. Har för många brundar att hålla ordning på. Jag tror att jag snart blir utbränd.
Sov vidare så hörs vi!!!!

Wille sa...

Ser skönt ut. En annan har ingen bia, det skulle bli för varmt. Däremot har jag en jättegosig fleece som jag gillar om det är kallt på golvet, annars sover jag helst på bara golvet i ett svalt rum. En är ju rätt varm av sig.

Wille sa...

Gräddnos själv på dig du polarn. Javisst är voff -lor gott ! Allrahelst grädden och jag tycker du ska be din matte att dela med sig till dig, inte behöver hon ha allting för sig själv inte. Nänä.
Ha det gott nu ska se om jag kan fåp matte att skriva lite i bloggen ikväll när hon kommer hem från jobbet. Igår var hon så ledsen när hon kom hem från jobbet så det blev inget av alls. Men jag gav henne en extra puss ochj kram både igår och idag. Då blev hon glad.

Valle Vagabond sa...

Å, din matte måste vara en tuffing. Min matte orkar bara ett par eller tre timmar i stöten .... Men du, du har en skön stil! Puss, puss.

Sigge sa...

Vad har du hittat i din skog?
Monsterspår har jag aldrig sett här så jag vet inte vad jag ska titta efter.

Malte och Snoken sa...

matte faller mer för dina tjocka goa prickfötter!!
slafs