fredag 5 mars 2010

Tiger och apa.

När jag var valp lekte jag mycket med en kul kille som heter Tiger. Vi hade lajbans tillsammans. Sen blev jag stor och då började vi svära förskräckligt åt varandra i stället för att leka. Varje gång vi ses svär vi så det osar och mattarna kan knappt hålla oss. Idag stötte vi på varandra och jädrar vad vi gruffade. En halvtimma senare möttes vi igen och då hittade våra mattar på att en skulle vända och så skulle vi fortsätta promenaden tillsammans som om vi vore kompisar i stället. Det var lite spänt först men sen lunkade vi på som om vi aldrig gjort annat. Nu har mattarna bestämt att vi ska promenera ihop så ofta vi kan tills Tiger och jag blir bästa kompisar igen. Nästa gång blir på söndag. Rapport kommer!
Efter all anspänning under promenaden fick jag lov att springa av mig när vi kom hem. Jag grävde upp en gammal lektrasa ur snön och rejsade omkring med den. Uppfriskande aktivitet!
Trasan var lika hård och stel som ett ben så jag försökte gnaga i mig den.
Den smakade apa!

3 kommentarer:

Elliot sa...

Oj, ska man kanske gruffa lite med andra killar när man blir stor??? Fast jag tror nog mest att det var på skoj Rudi -)

Ludde sa...

Va spännande med tiger. Hoppas att ni kan bli kompisar igen. Det är nog ett jättebra sätt att gå på promenad tillsammans. Vi ser när hundarna på ett hunddagis promenerar bredvid mataffären, och då går det sex eller sju hundar i koppel tillsammans med en person, och dom ser alltid ut att vara sams. Är båda okopplade så brukar det fungera ganska bra också, precis som på rastgårdarna. Lycka till!

Edith sa...

Visst är det konstigt hur det kan bli. När man är liten är man bästis med dom flesta hundar och så växer man upp och vill fajtas istället för att leka (med vissa alltså). Men vilken bra idé mattarna fick. Jag tror att ni snart är bästisar igen. Pariserkramar