torsdag 18 mars 2010

Paket och polare.

Husse kom hem med tre gigantiska paket. Till dig Rudi, sa han! -Vad är det i dem , vad är det i dem!?!? Öppna! Kvickt! Nja, lugna dig, jag ska äta först, sa husse.
Men han berättade vad kartongerna innehöll. Det är bra grejer så då slappnade jag av. Eftersom matte och jag nyss kommit hem från en promenad slumrade jag till bakom paketen.
Husse ville faktiskt inte ha min hjälp att packa upp och montera min present så matte och jag gick hem till Tiger och kollade om han kom ihåg att vi hade en promenad-date idag. Hallå, Tiger, jag är här nu! Kom ut fort som 17!
Och det gjorde han, med matten i släptåg. Vi drog en buskul runda på ett par timmar. Nu har vi börjat leka och brottas lite också inte bara nosa och springa med varandra. Jättekul!
Vi spanade efter brudar men såg inga.
Väl hemma hos mig pussades vi tack och hej. Vi ses på söndag förmiddag igen, ropade vi till varandra.
(Vad det var i paketen? Ja, vad tror ni?)

11 kommentarer:

Sigge sa...

I paketen är det ett bilfängelse åt dej.
Satkärringen skitmatte skickar jag över per omgående.
Hoppas du står ut med en illvilligt leende lismande typ som älskar att släpa in oskyldiga hundar i tortyrkammaren och försöka dränka dom i schampoo

freja sa...

Åh tänk om jag kunde varit med dig och din kompis idag och lekt. Jag tror att du ska få en egen hundgård.

Torsten sa...

Tjenare Rudi!!! Himla tur att du övertalade matte att skriva lite hos mej....för nu har jag nosat runt lite här hos dej och det gör jag gärna om!!!
Ha en bra kväll!

Ludde sa...

Va kul! Det blir nog lite galler till bilen så att du kan ta med Tiger när ni vill åka någonstans tillsammans för att gå ut en sväng.

Tessan sa...

Hej hopp!
Ja eftersom det står Volvo på paketen så tror jag ju att det är ngn form av "grindar" eller sånt där som jag just nu inte kan komma på namnet på;) som är mellan baksätet och taket...Vilket fall som helst så är det för din säkerhets skull...ja det är vad jag tror är i paketen!
Kul prommis du hade med bus...

Hälsa tillbaka till Alf från Primo och till matte och husse från mig och ..ja en puss till dig såklart!

Stella o Doris sa...

Vi tror oxå att det är galler eller bur till bilen, matte stog och dregglade över en volvo i dag som hade en jättefin bur i bak..

Vi tycker det är helt ok med grabbus oxå!

Elliot sa...

Japp, ett galler eller en bur, det är det....
Vad kul att ni har blivit så bra kompisar du och Tiger, det är alltid roligare att vara två :-)

Edith sa...

Åh vad spännande med dina tre paket ... det är bättre än på julafton. Visst är det kul med kompisar ... min bästis Hilda är hos mig några dagar. Colliekramar

Wille sa...

De andra påstår ju att det står volvo på paketen, och som det låter så är ju det en bil.
Det kan väl inte vara annat än en specialanpassad mjuk och skön bilklädsel för just din skull med tillhörande mysig korg, och i de små paketen en massa små tuggben, hundleksaker och smått och gott, som ska få dig att bara längta till bilturer.
Jag hoppas inte att det är ett fängelse för dig, det vore hemskt. Men jag är ju bara en valp, så jag kan ju bara gissa med tanke på vad jag själv i alla fall skulle vilja få i present för bilturer, om jag får någon.

Sigge sa...

Nååååååååååå??????????
vAD VAR DET I PAKETEN????????

Malte och Snoken sa...

å vilken snygg ofs du har på sistabilden Rudi!!
var de en knopplåda i paketen?
slafspuss