måndag 22 mars 2010

Äventyrligt stadsbesök med dopp.

Nä, ni har inte kommit fel, det är inte Sigges blogg. Sigge och jag hade ju stämt träff i stan idag för att kolla om vi kunde samsas lite bättre än vi gjorde på julmarknaden när vi skrämde slag på barnfamiljer och pensionärer med vårt svärande. Men så här blängde Sigge när vi träffades. Jag lyckades inte charma honom ett jota. Det gick lite hett till en kort stund, jag har fortfarande Sigge-spott på öronen. Nä, några promenad-bästisar det blev vi inte alls.
Vi gjorde trots det sällskap en stund på promenad med mattarna, men roligare än så här hade vi faktiskt inte. Men han är en hyvens blogg-polare, Sigge min cyber-vän. Och snygg päls det har han, det kan jag intyga!
Efter Sigge-träffen vandrade matte och jag genom centrum och jag skötte mig exemplariskt. Inte gjorde jag nr två heller. Min matte är väldigt ovan att använda bajspåsar, hon kan inte riktigt vänja sig vid känslan, säger hon. Hemma i skogen plockar hon ju aldrig upp. Sen körde vi lite lydnadsprogram på en skolgård. Det var annorlunda!
Vi går ner till vattnet, sa jag, vi har ju ingen å hemma i Julita. OK, sa matte, kan vara skönt att andas lite sjöluft. Vi strosade där och nosade och andades för fullt.
Här hände det roligaste idag! Fast det finns inget foto på det. Det dök upp en jättefestlig labbetik här. Hon var rund som en tunna och ett år och vansinnigt rolig och attraktiv! Vi rumlade omkring och fröjdades tills plötsligt...bruden tar sikte på änderna, blir fullständigt galen, glömmer mig och kastar sig ut i spat efter fågelstackarna! Jag var ju helt fokuserad på tjejen så jag följde med av bara farten. Matte stod på stranden och tjöt som en mistlur. Jag har aldrig gått i vatten självmant tidigare så hon trodde att jag skulle drunkna i ån. Så blev jag, värsta badkrukan, den av bloggpolarna som premiärbadade först i år! Otippat!Jo, det blev buren och hemfärd ganska snart efter doppet. Men det var ju inget straff så fin kupé som jag färdas i nuförtiden.

7 kommentarer:

Ludde sa...

Kul att du fick stadspromenera med Sigge. Han kan lära en en hel del fula ord han. Det är nog lätt att bli bortkollrad av brudarna så här på vårkanten. Tänk att hon var så fågelintresserad. Grattis till första doppet i alla fall. Tur att inte Sigge var med där. Han hade väl blivit grön av avund... Kramis.

Stella sa...

Visst var det väl skönt med ett dopp, jag tror att du kommer bli mästerbadare när du väl vant dig!!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Hade Sigge varit med där så hade ni nog badat ihop tror jag, synd att matte inte fick bilder på dig i ån. Men vissta var det väl skönt med ett bad...

Torsten sa...

Det var en höjdare, måste jag säga!!! En simtur mitt i vintern....och badkruka kan nog matte inte kalla dej längre :D
Synd att inte Sigge fick möjligheten också!
Hoppas att du inte blir förkyld nu bara!
Ha en bra dag!

Sigge sa...

Men vad f------------n???????????
Tur att jag inte orkade kolla här igår kväll för då hade min skönhetssömn störts av hemska mardrömmar.
Inte nog med att jag blivit uttvingad i hälsovådligt regn på morgonen.
Så får jag läsa att du BADAT!!!!!!!!!
Jag fick minsann inte kasta mej i när jag ville, men du din badkruka får bada!!!!
Om du bara visste vad jag svär just nu!

Wille sa...

Hörru Rudi, jag tror Sigge är lite putt på dig !
Var det inte kallt att bada redan ? Här har det inte smält undan riktigt lika mycket, men det gör det väl snart kan tänka.
Ja, jag tycker absolut att du ska börja busa med moppen igen. Det kan bli riktigt kul !
För övrigt verkar du haft en kul dag.
Matte sa nyss ngt som lät som "Hmm E-tuna är inte alltför långt bort". Om det är så tror du det finns möjlighet att du och jag kan busa en dag i sommar kanske ?

Olga & Becca sa...

Vilka fina stadsbilder! Och korvapportering lät ju riktigt skojj! Undra om husses labbe skulle klara det... slurp! hehe