lördag 6 mars 2010

Nött lite asfalt.

Husse och jag hämtade matte efter tråkjobbet idag. Alltid lika förbaskat roligt att träffa matte, det är det! Sen åkte vi till ett ställe där min bil skulle duscha!
Jag fick inte följa med in och titta, så jag väntade ute i solen och lyssnade på alla konstiga ljud som kom från duschkabinen. Det var ett förskräckligt oväsen. Men jag tror inte att det var bilen som skrek och ojade sig, utan det var mer som om det spolade och blåste.
Det tog lång tid för bilen att bli ren, så jag kollade ett gäng högljudda gubbar som lekte på ett tak. Det så farligt ut, man kan ju ramla ner... Jag går aldrig på tak.
Så kom äntligen min bil ut ut duschen. Den luktade konstigt och var alldeles röd och blank.
Men min bur var med så det var tydligen rätt bil. Vi åker hem nu, sa jag.
Nähä då, sa dom. Vi ska stanna vid en affär och köpa mjölk och nåt gott till kvällen först. Och det var ju bra för annars hade jag inte mött den här lilla tjejen. En riktig liten argbigga var hon, men attraktiv på samma gång! Hennes husse upplyste oss om att hon pinkar som en hel karl!
Äntligen hemma tog jag matte på kvällspromenad. Hon har sett att det är modernt att ta såna här sneda foton om man är pressfotograf, och hon är inte rädd att prova nya yrken så hon testade på mig. Jag blev allt lite snurrig av det!
I det huset bor Pingla, hon är sååå söt och luktar gott alltjämt verkar det som. Jag äääälskar Pingla, men hon är nästan aldrig ute. Suck!
Nä, inte ute idag heller. Så det var bara att ta asfalten hem och fira lördag.

5 kommentarer:

Sigge sa...

Jaså din bil har hamnat i tortyrkammaren.
Jag var med senast min bil blev torterad.
Hemskt var det, nu vågra inte matte tortera den.
Nåt om att den kommer att frysa ihop så det får vänta till våren.
Tror inte att det var dina älgar jag hittade.
Vi såg spåren länge innan vi såg älgarna och de hade lämnat högst normla spår efter sej.

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

God kväll Rudi!!
Jag tycker att du ska gå och knacka på hemma hos Pingla och fråga om hon vill gå på date. Svårare än så kan det välan inte vara??? Va!! Törs du inte??? Äh, kom igen nu!! Visst törs du? Jag säger go Rudi go....
Ha en bra kväll så hörs vi!!!!

Ludde sa...

Du får väl smyga lite runt knuten hos Pingla. Nå´n gång måste hon väl gå ut. Ta på dig varmt bara för det kan ju ta lite tid. Jag önskar att husse gjorde rent min bil också. Den är alldeles vit av salt. Det där med att ha kameran på sned är nog bara slarv, som dom påstår vara med flit för att skylla ifrån sig...

Elliot Kung af Upphärad sa...

Du när det väsnades så i biltvätten, det var nog när de lade den i torktumlaren tror jag. Det är en sak jag inte riktigt förstår... alla som har mörka bilar säger att dom är alldeles vita av salt, men Kulan har en vit bil så den skulle ju vara jättefin nu eller???? men den blir svart... ja jag fattar inget..

Wille sa...

Hej Rudi ! Vad läskigt att misshandla bilen på det sättet. Såg den normal ut när den kom ut då ? Husse har pratat om att tvätta bilen, kan det vara så som din husse och matte gjorde.
Hua, då hoppas jag att inte jag behöver varea med. Sedan det där med att leka på taket, det är ju jättefarligt säger matte. Jag var in på en kompis blogg och hon var själv med uppe på taket, tänk om hon hade ramlat ner ! Till sist - jag ska komma ihåg din "halva dag" också.