onsdag 6 juni 2012

En så bra dag!

Att matten har skaffat smartfån har väl ingen missat? Hon är ganska svår att få kontakt med nuförtiden, för hon går bara och stirrar på den och petar på den och så. Fast det blev attans roligt när hon skulle testa att filma med fånen för första gången. Hon trodde att jag skulle springa och toka mig när hon filmade, men då låg jag still :-) Sen när vi framkallade filmen så var den uppåner så vi skrattade tills vi kiknade och tänkte visa er hur knäppt det blev, då VÄNDE SIG filmen på rätt köl när den hamnade på bloggen, så hur kul blev det här på en skala?
Annars har det varit en toppendag idag, för alla har varit hemma och solen har skinit lagom mycket och vi har gått en superlång skogspromenad och njutit av allt.
På kvällen skulle vi träna rally i Katrineholm, men ingen annan ville träna där, så då byggde vi resolut en attans spännande bana hemma i stället. Den hade både åttans frestelse med ost och var strösslad med leksaker som man inte fick låtsas om. Sprillans nya tennisbollar låg där till exempel. Det var lite jobbigt...men roligt.
Efter det körde vi lite lydnadsträning och jag var så rackarns glad och duktig så som belöning fick jag ett uppletande i högsta gräset och så lite ost!
Det finns en inställning på fånen som heter comic och då blir hela jag som värsta serietidningen. Fånigt va?

10 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Kul för din matte att testa olika inställningar! Vi tycker att du är snyggast på alla bilder! Förstår inte att ingen ville träna med er, kanske höll de på och viftade med svenska flaggor istället!

Ann-Margret o Vinja sa...

Härligt att ha matten hemma och få gå långa promenader :-). Här blir det inga promenader alls när Vinja inte är hemma, är inge kul att gå själv :-(.

Men vad tråkigt att ingen ville träna rally i Katrineholm. Tur ni kunde göra en kul bana hemma :-).

Kram

Ludde sa...

Jag tror att det var mycket roligare att träna hemma. Då kunde ju matten få leka lite med fånen också. Hade den inte vänt dig rätt på filmen, så hade den väl inte kallats smart heller. Kanske bäst att du visar matten vad som är upp och vad som är ned på fånen i fortsättningen... Kramis!

Humlespunk sa...

Vi bestämde oss tidigt för att smart är fån-igt. Så vi kör vidare med vår "ring och smsa-telefon".

Fast om man kan filma uppochner med den så blir det såklart en finurlighet att ta ställning till. För uppochner-filmning är ju roligt, och roligheter tycker vi om. Kanske ska fundera på saken ändå...

Vi i Kasperian sa...

Min matte skaffar nog ingen sån där fån, hon gillar knappar, säger hon. :D
Trist hon är! Men hon är min, så jag får stå ut.
Inte gör hon nån sån där rolig bana heller, men nu blev hon i alla fall lite inspirerad, så jag fick en ostbit! :)

Sandra sa...

Ha,ha,ha...det blev kul iaf för du är så himla rolig på att berätta tycker jag :)

Edith sa...

Den där fånen verkar ju kul. Upp och ner-film blir rättvänd och kanske tvärtom? Du är helsnygg på filmen där du ligger och ser mäktig ut. Colliekramar

Grabbarna boys sa...

Att de där fånarna kan ta över mattarnas liv så där fullständigt....vi som trodde att vår matte var alldeles för gammal för sådana teknikprylar!!
Nu ska hon genast testa den där intällningen comic...så nu gällerdet att passa sig!!
Vov från grabbarna boys!

Emma o Malte sa...

Hehehe, vi skrattar ändå att vi inte ser att filmen är uppochner!! Men vilken rolig comic bild på dig, du kunde ju gjort ett helt tecknat blogginlägg nu ju :-)

Jenny o Brio sa...

Hihihi! Ja en smartfån är bra kul den! :)