lördag 2 juni 2012

Spårkurs i spöregn.

Vet ni vad? I går kväll försvann matten halva natten till Flen utan mig! Då var hon på spårteorikurs! Va? Matten kan väl inte spåra heller, det är ju JAG som kan sånt! Men det var så attans bra ordnat så kursen fortsatte hela dagen idag och hela dagen i morrn! Fast med PRAKTIK för oss experter.

Här serveras lunchen ur en plastpåse.
Klockan kvart över fem i morse skuttade vi upp ur bäddarna för att åka till Sparreholm! Det var lite spännande, för där hade vi inte varit förut. Sen hade vi spårövningar i skogen hela långa dagen. Superkul övningar! Och en del lite knepiga uppgifter som konkurrens-spår och sånt.
Men det var ju en sak som inte var så rackarns bra idag. Det var fem plusgrader och slagregn hela långa dagen.Och ingenstans att ta skydd, utom att vi hundar kunde ligga i bilarna ibland. Alla hussar och mattar var helt genomblöta fast dom hade värsta bästa regnkläderna och en del hade tagit fram vinterkläderna.
En bil levererade superduper god lunch till mattar och hussar. Så här såg det ut när dom stod och slafsade i sig den i ösregnet på papptallrikar. Det blev attans utspädd mat och tevattnet blev kallt på en gång när regnet skvätte i det. När kursen var slut på sena eftermiddagen var alla stelfrusna, blöta in till skinnet och längtade hem. Jag också. Och jag frös så jag skakade. Och i morgon ska vi göra om det i samma väder!

10 kommentarer:

Ludde sa...

Du! Jag är inte ett enda dugg avundsjuk! Hoppas att det inte regnar lika mycket i morgon och att du får extra mycket hjärtan... Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul med spårkurs :) Attans tråkigt med vädret bara :( Hoppas verkligen att ni får bättre väder i morgon.

Kram

Vi i Kasperian sa...

Tappraste gänget alltså, både två- och fyrbeningar!!!!
Huvaligen, så ruggigt!!!
Nästan lika illa som för dom som sprang maratonloppet idag... Eller till och med värre!!!

Asta och Iris sa...

spännande med konkurrensspår, vad är det månne tro? Vi ska hoppa agility idag i deistriksmästerskapen, hoppas vi slipper ösregnet. Kram

Katarina sa...

Det räknar man inte med när man bokar kurs. Men det var säkert en givande kurs trots regnet.

Edith sa...

Det är inge´ vidare med sån't där regn och kallväder. Hoppas det blev bättre nästa dag. Colliekramar

Team Nelson / Ordringen. sa...

Man måste vara tapper när man är husse/matte och det har verkligen din matte varit, som försvann spårlöst till Flen, frivilligt dessutom. Sen står hon i slagregn och käkar, allt för att du ska få spåra och ha kul.
Nelson

Unknown sa...

vi är så imponerade att vi inte vet vad vi ska säga. Femton minuter hade vi klarat, om ens det...

Felix sa...

Tvi attan, nä inte ut i regn det värsta jag vet.

Russelpussar.

Jenny o Brio sa...

Oj vilket väder. Det måste ha varit hur skönt som helst att få komma hem igen och värma sig ordentligt!