söndag 10 juni 2012

Duvan i regnskogen.

Mitt på blanka dan idag regnade det och åskade och var regnskogsluft. Då var det precis lagom att ligga på kökssoffan och dra sig lite tillsammans med Alf.
Efter tuppluren hittade jag en snygg pinne och en benlös duva kollade in mig då. Vissa ögonblick i mitt liv blir lite extraordinära så där.
Jag måste forcera rena rama träskmarkerna om jag vill ta mig runt nuförtiden. Men det är bara kul och plaskigt och uppfriskande.
I morgon kväll och nästa kväll ska jag och matten göra något superroligt må ni tro! Vi kan knappt bärga oss och har ni tur orkar vi berätta om det för er i morgon kväll! Hoppas det!

8 kommentarer:

Ludde sa...

Öh, du va! Vart har bena tagit vägen tro? Det såg väldigt plaskigt och skönt ut hos dig. Jag tycker du och matten gör superkul grejer för jämnan... Kramis!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Du va kul ni har det. "Benlös duva på pinne" låter dessutom som namnet på ett konstverk som skulle platsa i vilken kommunal utställning som helst.
Nu undrar vi förstås vad ni ska hitta på du och matte?
Nelson

Ann-Margret o Vinja sa...

Skönt att vila lite när det regnar ute. Jaha så ni har benlösa duvor hos er, kan inte va kul för duvan ;-)
Jösses vilka träskmarker ni har hos er då, bara hoppas det inte ligger nån krokodil och lurar på er där....

Oj vad nyfiken jag blev på vad ni ska göra i kväll och i morgon kväll. Hoppas det kommer en rapport i kväll :-).

Kram

Felix sa...

Nu blir jag väldans nufiken på vad du tänker hitta på, det är väl något jädrans spännande förstås. Matten har varit inne här hos dig och letat och letat, efter den där plankan med muggar eller glas, med tesdoften. Hon undras om du kan tipsa var den finns, för hon skulle ha hussen att göra en åt mig. Jag har nämeligen börjat spåra, då tyckte hon att vi kunde göra något skojsigt av det.

Åskar har inte varit här, men regnat har det gjort och gör just nu med. Fast det går väl an om det inte öser ner, för då vill jag inte gå ut, hihi. Det ser ut på din gård som om du behöver såna däringa tövlar på tassarna, hihi.

Russelpussar i mängd.

Eva sa...

Men hallå?!?!?!?
Här är en matte som kör stenhårt med "INTE GÅ I RABATTERNA!!!" och så står du och poserar I en KRUKA?? Ska du sabba all uppfostran jag kämpar med va?
Ha det så kul på eran kulgrej!
PUSS ändå...!

Asta och Iris sa...

Nyfiken i en strut, vad är det ni ska hitta på? Leka med Tiger? Köra rallylydnad eller nåt klurigt spår? Äta pizza? Hmm vi gissar för fullt här. Den där konstiga fågeln på pinnen, är han uppstoppad?

Sigge sa...

Nog för att jag hittar det mesta men benlösa duvor har jag inte sett några ännu.
Jag tror att ni ska fixa med eran rallylydnad ett par kvällar nu

Jenny o Brio sa...

Va härligt ni har det på soffan! Vilken tur du har som har en alldeles egen Alf!