söndag 3 juni 2012

Spårkurs utan regn.

Gissa vad som hände i morse när klockan skrällde strax efter fem? Skuttade vi upp ur sängen som igår? Nänemensan! Matten ringde nån och så somnade vi om ett par timmar. Men nästa gång vi vaknade då blev det fart mot Långdunker! För nu var ju dag två av praktiska spårövningar! Först gick jag en pinkrunda och kollade läget och så...Sen åkte vi iväg bort igen och så fick vi hundar sitta i bilarna när mattarna la åttahundra meter konkurrensspår åt oss. Sånt är trist.
Efter det skulle vi åka tillbaka igen för att mattarna och hussarna var hungriga! Dom åt värsta godaste maten, precis som igår, men idag var den inte regnutspädd. Efteråt hjälpte jag Rosie- och Dollymatten att diska, så slapp hon, för hon gjorde matten en superdupertjänst idag och jag ville tacka henne så.
Sen fick jag smak på att diska och hade värsta kollen på tallrikarna!
Efter maten var det dags att åka tillbaka till spåren och så gick vi dom. Igår försökte vi ett sånt spår och det gick inte så bra för det var störigt, tyckte jag. Men idag gick det galant och var hur kul som helst! Jag och två snygga schäfertjejer gick alltså varsitt spår samtidigt. Spåren gick nära varandra och ibland korsade dom varandra så det blev värsta nystanet av spår. Det var en spännande utmaning för en grabb som jag.
Sen gjorde vi lite annat och så fikade dom och så åkte vi hela långa vägen hem igen. Och nu är jag lite halt på ett framben :-(. Men vet ni vad hussen hade gjort när vi var i Långdunker då? Bakat hundratusen Ludde-kex till mig!!!
Och inte nog med det, han stolpade genast ut och tvättade bilen som knappt syntes under Dunker-leran. Så fick matten tvätta mig och stövlarna och hundra lortiga handdukar och leriga kläder och sånt och nu ska vi hålla tummar och tassar för att mitt onda framben inte är något som tar lång tid att läka. Jag har ingen aning om varför det började göra ont, det bara blev så.

13 kommentarer:

Maud Ayas och Shantis matte sa...

Härligt att dag 2 inte regnade bort. Du har verkligen varit superduktig. Aya och jag tränade ställande hos Brita och så fick Aya leka en stund med Siri och Smilla efter kursen

Unknown sa...

Krya på dig, trist att vara halt, men det brukar ju gå över snabbt...

Emma o Malte sa...

Så roligt med spår, men vad attans märkligt att du har ont i ditt framben :-( utan att veta vad som hänt! Hoppas luddekexen hjälpte så att du är piggare imorgon

Team Nelson / Ordringen. sa...

När man har ont i benet ska man äta kex. Det tror jag att alla veterinärer är överens om.
Kul att du fick gå med schäfertjejer. De är världssnygga tycker jag.
Nelson

Asta och Iris sa...

Kex är bra för onda ben. Vad duktig du är som sitter still framför allt gotta!

Ludde sa...

Vilken bra husse du har som vet vad som behövs! Luddekex är bästa medicinen mot hälta! Kul att det inte regnade och att det gick bra i spåret idag... Kramis!

Grabbarna boys sa...

Luddekex formade som hjärtan.....din husse måste allt gilla dig väldans mycket!!
Hoppas nu verkligen att det inte är något tråkigt som spökar i ditt framben.
Vov från grabbarna boys!

Vi i Kasperian sa...

Tass- och tumhållning för att benet är bra redan i morgon!!!!!
Gottiga kex det där, jag tror precis som alla andra att dom hjälper jättebra!
Förresten ska du vara glad att det inte regnade - hos mej har det regnat massor!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vad kul med ännu en dags spårkurs :-). Vilken tur ni slapp regnet idag.

Kram

Hanna aka Lilla My sa...

WOW vad många schjecks. Är sååå avis.

Nospussar från Tila

Sigge sa...

Men du har ju nästan varit hemma hos mej!
Från Långdunker går det en väg rakt in i skogen och då¨kan man hamnas i min Döda Älgskog! Fast där var ni inte det ser jag på bilderna.
Hoppas ditt ben blir bra snabbt, kanske gjorde du nåt i skogen

Felix sa...

Sicken tur att du har en förståndig husse, som bakat värsta kexen till dig. Matten har lovat att göra såna när jag får lite bättre tänder, jag tycker att de är jättebra för man kan bita matten så hon vrålar, hihi.

Förexten va fjuskigt jag får aldrig diska tallrikar, du är för liten för det säger matten, fjuskigt värre.

Russelpussar.

Jenny o Brio sa...

Vilka spännande spår ni har därborta i Dunkerskogen!
Å Luddekex låter smaskens gott det :)