tisdag 3 augusti 2010

I skottlinjen igen.

Ikväll har jag varit på träning på en av mina klubbar. Det var jättekul ända tills dom började skjuta med pistol när jag sprang budföring. Jag är inte speciellt förtjust i pistolskott. Sen satt jag i bilen och lyssnade på hur matte sköt skott efter skott med andra hundar som inte brydde sig ett dugg. Jag ska försöka vänja mig jag också, det ska jag!
Fast i morse var det kul, då var matte och jag på lång joggingtur och det var lagom varmt!

9 kommentarer:

Elba sa...

Jaa Rudi, det är inge vidare när det händer saker som man inte gillar. Själv brukar jag hitta farliga troll i skogen ibland, även om det är mer och mer sällan dom visar sig. Det konstigaste är att matten inte ser dom alls, fastän jag tydligt visar och talar om vart dom står på lur och bara är farliga.
Hoppas att du snart vänjer dig vill pangandet iallafall! Det ÄR ju inte så farligt när allt kommer omkring.

Så skönt att du fått en liten paus i svampschampoandet :)

Katarina sa...

Jag förstår dig! Men tror samtidigt att du kommer vänja dig!

Eva sa...

Du lär dig säkert!
En av mammas taxar var så förtjust!Han älskade så att fälja med på husses fältskyttetävlingar att han satte sig vid väskan när det åskade:))
(O tack matte för komm om balansnerv/kristaller!)

Ludde sa...

Verkar lugnare att vara långt ifrån skjutande mattar. Gå och strosa i skogen eller busa med kompisarna till exempel...

Freja sa...

Men Gud, 100 fästingar? Jag tyckte 7 var massor. Förstår att du måste ha fästinghalsband då. Vi är inte vana vid fästingar, därför blev jag helt chockad igår.

Freja är inte heller förtjust i skott, tyvärr. Jag vet inte om man kan träna bort skotträdsla heller. Vet du?

Hillman sa...

Du borde ta med dig matte till närmaste skjutbanan, för då blir du nog inte skotträdd längre. Det är en vanesak, vi är inte rädda för skott med bössa men smäller de där rackarns raketerna så kunde man ju hoppa högt.

Taxkramisar.

Sigge sa...

Skott från bössor och pistoler eller åskan är helt ok.
Men de förbannade fyrverkerierna!!!!!
Du vänjer dej säkert vid skotten, ja självklart gör du det!

Becca & Olga sa...

Champion HD finns på haromi.se men tror inte det är så bra att ha i ansiktet endå, ganska starkt.. Bättre mellan trempdynorna ;)

Stella o Doris sa...

Hoppas du vänjer dig, men det kan ju inte vara lätt att ha en matte som springer runt och skjuter pistol..... Vi är ju rädda för mycket, dammsugaren, papperspåsar, kompostgaller m m men inte skott, åska eller fyrverkerier, så alla har vi ju våra egenheter.