söndag 29 augusti 2010

Blod!

Jag hämtade Tiger i morse. Här står vi och väntar på att hans matte äntligen ska bli klar att följa med.
Efter bara några meter kom Gina och ville flörta lite. Det ställde jag så gärna upp på.
Smarta mattarna tyckte att vi skulle gena över stubbåkrar. Bara det att efter ett tag tog stubben slut och vetet stod kvar. Då tyckte dom att jag skulle vara vägvisare och hitta en väg ut ur eländet. Jag, som är kortast, klarade det galant!
Sen blev det skog och sprattel i benen igen. Det slår alldeles slint i mig när Tiger är med. Det går bara inte att behärska benen, dom bara springer iväg. Sånt spring fastnar inte i kameran så det får ni föreställa er!
En hel del plaskande hann vi med också. Och en gång när jag kom utrusandes ur skogen rann det blod ur min mun och min haka var full av blod och så skakade jag mig och då blev allt blodigt, och matten blev superorolig och började gräva i min mun och räkna tänder och tunga och så. Tigers matte trodde att jag bitit mig i tungan när jag for fram som en raket i terrängen. Själv har jag ingen aning, men blodigt var det. Ganska dramatiskt. Sen slutade det blöda och jag badade bort blodet.
Jo, och så jobbade vi som svamphundar också. Här fanns det massor av svart trumpetsvamp så påsen blev jättefull. Då hade vi gått (sprungit) massor av timmar så vi började gå (springa) hemåt, då sa matte plötsligt: Kopplet? Var är kopplet? Så då vände vi om och gick tillbaka till svampstället och där låg mitt koppel. Sen skulle vi hämta Tigers boll som jag råkade låna igår, men den var borta. Kanske räven leker med den nu. Sen lämnade vi av Tiger och matten och så gick vi hem, och då var det 3 ½ timme sen vi gick hemifrån, så då åt jag och så somnade matte och jag och sov i flera timmar och så gick vi ett jätteroligt spår i kväll och nu är det mörkt och jag är nöjd med min söndag!

11 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Vilken underbart härlig söndag ni haft idag.
Massor har ju hänt med blod o allt.
Själva har vi varit vid havet igen och badat från klipporna, gått vår "travbana" och Abbe har varit ute o cyklat med matte.
Matte tycker att Abbestackarn blir bara större o större, så nu ska det springas bredvid en cykel också för honom.
Puhh!!säger vi bra.
Ha det bra.
Vov från grabbarna boys!!

Katarina sa...

Undrar vad s om hände med din mun? Hoppas du inte hade ont. -Kul har du ju bevisligen haft det ... igen!

Eva sa...

Läskigt det där med blodet! Men annars verkar du ju haft en toppensöndag!
(O jag kan lova att Hannes matte vore mycket glad om han var lite mer som du i matintresse...)
Kramar!

Kasper sa...

Klart du är jättenöjd med din söndag - för det där med blodet tycks du ju liksom ha förträngt! :)

Kul med en Tiger sosm tydligen triggar dina ben till stordåd!

Lyckopiller sa...

Wow vilken häftig dag du haft. Tur att det slutade blöda. Annars hade du fått lägga ett blodspår åt Tiger. Här har vi oxå massa spring i benen för det regnar så mkt att vi har ingen lust att gå ut. Då får energin göras av med inomhus istället.

Ludde sa...

Ja de vete tusan hur ni kom ut ur veteåkern? Spring och plask är alltid roligare när man är flera. Tur att det slutade blöda och att ni hittade kopplet. Kramis!

Jenny o Brio sa...

Oj, har du berättat för nå'n hur man snor bollar utan att nå'n märker?

Vilken kalassöndag du har haft!

Hillman sa...

Blod helg hos dig oxå, här bet brorsan sig i tungan på lördagen och det har blogat av och till. Inte så mycket men litegrann blir mycket när det hamnar på en filt.

Taxkramisar.

Sigge sa...

GRATTIS Rudi till andra platsen men du borde ha vunnit!!!
Det tycker för övrigt mattes föräldrar också. Matte såg tidningen hemma hos dom idag.
Du är mycket snyggare än bruden med förklädda vithajen.
Bra jobbat som svamphunder, ser minsann att det är många kvar på backen också.

Freja sa...

GRATTIS lilla Rudi. Du är bäst!! Hörru,varför började du blöda? Bet du i någonting vasst?
Kramisar

Wille sa...

Vilken härlig promenad, men vad läskigt att du gjort dig illa. Tura att dte inte var så farligt ändå. mne dte är klart en matte blir orolig då. Det blir min matte med så fort jag har gjort illa mig.