fredag 6 augusti 2010

Fredagskväll i skogen.

Matte har anmält mig till så många tävlingar, så vi tränar och tränar och hinner knappt blogga! Jo, och så är mattes semester slut, så hon måste jobba på dagarna. Men i kväll har vi varit i storskogen och spårat tillsammans med två kompisar. Jag gick Rockys mattes spår och Rocky skulle gå min mattes spår, men han gick fel så han gick samma spår som jag fast efter mig, så det blev lite rörigt. Sen skulle Madde och henns dobermann gå min mattes spår med min matte på släptåg, då tappade dom spåret och irrade omkring länge, länge. Sen kom dom till rätta och då var det nästan mörkt! På fotot kan ni se hur glada alla såg ut när spåren låg till sig och ingen kunde ana vilken cirkus det skulle bli senare! Men kul hade vi och kycklinglever blev det!Kolla, kolla! Där uppe i hörnet är det en kille ni känner igen, eller hur? Matte vill vinna en ny kamera i fototävlingen, och då skickade hon förstås in en bild på det bästa hon har :-))

9 kommentarer:

Elba sa...

Åh så roligt att höra ifrån dig igen Rudi! Vi har saknat dina inlägg de senaste dagarna. Attans att matten måste jobba så att hon inte hinner blogga lika mycket som vi har blivit vana med under sommaren!!!

Vilken spårkväll ni har haft!!! Det är sannerligen inte lätt när spåren liksom går ihop så att alla hamnar i samma spår :)

Hoppas att svampuschlingarna på nosen är borta nu så att du är ditt vanliga osvampiga jag igen. Å WOW vilken snygg bild. Hoppas att ni vinner tävlingen!

Edith sa...

Med den fina bilden på dig, hoppas jag verkligen att din matte vinner en kamera. Jag tycker det ser ut som ett riktigt vinnarkort. Att spåra är kul, tycker jag också. Men det kan vara svårt också. Fast jag är bara nybörjare förstås. Colliekramar

Eva sa...

Vad virriga skogar ni verkar ha! För det måste väl bero på dem??
Vi håller alla tummar o tassar at ni vinner kameran! Självklart om ni frågar oss.
(Matte kanske skulle leta så'n tävling så vi kan vinna en egen? Fast t.o.m. linslusen J verkar tycka det är skönt med kamerapaus ibland...)

Kasper sa...

Den där bilden är helt underbar, och så sticker den ju ut också bland alla badande tvåbenta!

Finns det nåt vett i juryn så borde appselut dina öron vinna kameran!

Oj, så mycket ni måste träna till en massa tävlingar, tur att både du och din matte tycker det är så kul!
Det är förstås därför du blivit så duktig, även om det rörde till sig för en del andra. ::)

Wille sa...

Hoppas din matte vinner kameran ! Näe skott är kankse inte så värst roligt, men jag är mer känslig för raketer jag. De tjuter och väser sådant.

Sigge sa...

Hur gör man för att rösta?
Matte håller sej inte med papperstidningen och på nätet finns det inte!
Den där Rocky du spårade med är det han som bor här?
Fast matte kände inte igen nån av människorna.
Hunden skymtar ju bara,ser ut att vara en golden eller?

Ludde sa...

Håller tassarna för att din matte vinner! Kramis!

Tessan sa...

hi hi kan säga att jag plockar då inte hller blåbär...jo gjorde det endast till en paj för några dagar sedan:)Det är mest bara på plats när vi är på promenad som vi plockar direkt i våra munnar! jösses klart du komme vinna fototävlingen! här är det aldrig ngt sådan skoj...eller inte vad jag vet iallafall?? Får nog kolla upp detta eftersom vi inte har ngn tidning.... Skrattar lite i mjugg åt era bravader i spårskogen:) Haha så kan det gå ibland....
Kramis på er!

Hillman sa...

Vi undrar om vi kan lägga en länk till din sida, för du är med på så mycket skojsigt så det kan vara kul för flera att läsa.

Taxkramisar.