onsdag 11 augusti 2010

En märklig insikt!

När jag tog mig en liten toa-paus i stan idag såg jag något märkligt! I stan har man sina traktorer bakom stängsel, precis som man har hästar och kor på landet! Jo, det klart, dom vill väl inte ha traktorer åkandes vind för våg på stadsgatorna och beblanda sig med personbilar och cyklister!

12 kommentarer:

Eva sa...

Är nog säkrast de står så ja!
Vågar inte visa Assar den här bilden! Han ÄLSKAR traktorer och andra så'na fordon!! Försökte hälsa på en massa plogbilar i vintras... Den jycken är inte klok:)

Kasper sa...

Traktorer bakom stängsel tycker jag verkar VÄLDIGT praktiskt. Om dom sen fortsätter, dvs placerar bilar och motordyklar och bussar där också, så skulle ju stan bli en riktigt trevlig plats!
Jisses, va många hundar som skulle springa lösa där då! Va kul man skulle kunna ha...

Tessan sa...

ja och där kan dom gått stå traktorerna! Hmmm så synd det var om dig igår då...eller hur? Men du den där restaurangen med lite knapert utbud...hoppas du får levergryta ngn dag...tänk om kocken kunde fixa det!
Våran aktivering idag bestod av 8 pads med kaffe doft utplanrerade i trädgården åt Primo...det gick lätt som en plätt! Acke han låg under altanbordet och väntade på att få godis:)

Elba sa...

Hej kära Rudi!
Vad konstigt att man måste stängsla in stadstraktorerna. Dom borde ju vara väl miljötränade och lugna kan man ju tycka...

Puss på snyggprickarna!
//Elba

Sigge sa...

Hm, märkligt att de måste vara bakom stängsel.
Men de kanske inte kan uppföra sej i stadsmiljö eller nåt sånt.

Hillman sa...

Såna där inhängda traktorer har jag oxå sett, måste vara ett typiskt storstadsfenomen, för på landet där jag bor har de traktorerna lösa.

Taxkramisar.

Freja sa...

Oj oj vilka kloka tankar du har Rudi. Stängsla in bilarna åxå, det vore nåt! Ha det gott!

Freja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Ludde sa...

Det skulle vara ganska läbbigt om såna där vidunder rymde och sprang om kring i stan. Bättre att släppa ut dom på åkrarna istället... Kramis!

Lyckopiller sa...

ha ha alla har såna bra inställningar till traktorerna. Tänk om dom kunde stängsla in plogbilarna på vintern oxå. Då skulle Ella och Elof bli glada.

Stella sa...

Vilka goa tankar!!

Läste om leksakerna i förra inlägget, klart att man ska ha alla sina saker kvar, man vet ju aldrig när man behöver dem!

Edith sa...

Ja när man är i stan fâr man se en massa ovanliga saker. Jag är ganska van eftersom jag är uppvuxen i storstan fast nu har jag ju blivit en riktig lantiscollie. Colliekramar