söndag 15 augusti 2010

Det artar sig!

Kolla, kolla! I trädet sitter en servitör! Det är precis i närheten av den där restaurangen ni vet!
Visst är det en riktig servitör, med handduk över vingen och allt!
Och kolla, kolla! Ankan som nyss satt ensam och mumsade torkad kantarell på resturangen har fått en date. Attans, jag kan slå vad om att dom är på väg dit för att käka! Det börjar bli rusning, kanske bäst att beställa bord till nån kväll. Nån som vill hänga med?
Nä, dom där blängpropparna tänker jag då inte bjuda med!
Vi gick ett spår iväll och matten tyckte att jag slarvade lite med att plocka pinnarna. Tacka tusan för det, dom är nu nästan nya, luktar praktiskt taget bara trä! Så när vi kom hem gick hon omkring och sprätte pinnar omkring sig som en yr höna.
Och sen fick jag lov att städa och plocka upp dom varteftersom jag snubblade över dom. Här bränns det!
Hygglig prick som jag är så lämnar jag över alla pinnar jag hittar till matte i utbyte för köttbulle. Det är det faktiskt värt. Även om det är ett slitgöra.

12 kommentarer:

Jenny o Brio sa...

Det verkar som om servitören har gått vilse. Kan du visa honom rätt, inte ska han stå där i trädet och slöa!

Jaha! Har din matte drabbats av stora slarvskovet igen och kastar saker omkring sig. Vad ska man göra åt alla dessa mattar och deras påhitt?!

Eva sa...

Toppen att en servitör har anställts! Hoppas bara de hittat en kock också:)
Du som är så duktig på att städa efter matte - du kan väl tipsa A hur man gör?När jag städar leksaker här plockar han bara upp ur lådan igen...

Tuna sa...

Bra jobbat med dom där pinnarna. Sånt har jag inte provat på, kanske kul? Vad sägs om mitt höjdhopp (stående höjd, utan ansats)?

Edith sa...

Hej Rudi, jag följer gärna med till din restaurang. Säg bara till när det blir, sâ kommer jag rusande.Colliekramar

Sigge sa...

Jag kan tänka mej att komma till restaurangen under förutsättning att komonstren h¨ller sej långt borta!

Freja sa...

Åh jag vill också gå på restaurang och ÄTA, ÄTA, ÄTA. Jag hämtade fågelvingar ikväll som matte gömt i skogen. Fick smaka korv men det var bara som en förrätt.

Ludde sa...

Klart att jag kommer! Vem kan motstå ett restaurangbesök med dig. Se till att matten inte sprätter pinnar omkring sig utan ger dig köttbullarna direkt istället. Kramis!

Kasper sa...

Kasta pinnar - som du ska plocka upp! Kan hon inte städa efter sig själv, din matte?
Begär åtminstone lön-e(köttbulls-)förhöjning! Det tycker jag!
Restaurang - den var ju fin, så jag kommer också gärna med! Dom får väl duka långbord! :)

Torsten sa...

undrar lite över öppet tiderna på den däringa restaurangen...? Serverar dom fortfarande leverstuvning?
Annars är ju köttbullar helt okej, kan också tänka mej att jobba lite för dom :)
Ha det gott!

Hector sa...

Men jisses, har du träffat kor ! Tyckte3 du de var läskiga som Sigge ? Jag mötte min kompis Nea häromdagen och jag måste bara berätta vad hon hittat på, hon hade nämligen hittat en väldans go koblaja att rulla i. Hnenes matte fick spader, milt sagt och nea blev badad flera gånger efter varandra. Själv har inte sett så värst många kossor, men får i mängder.

Hillman & Illerson sa...

Halloj, vi har inte kunnat blogga för vårat internet har legat nere men nu är vi på banan igen så vi får ta igen mera sen.

Ser att du jobbar för full, ska du oxå blir spårchamipion eller va det heter. Vi känner faktiskt en tjej som är det, hon vann i Norge för ett par veckor sen. Hon är väldans duktig på att spåra, en sån där belgisk viltspårhund och rätt så bestämd dam får vi erkänna.

Taxkramisar.

Lyckopiller sa...

Åhh äntligen lite perrsonal på restaurangen. kan du tänka dig flera dejter på restaurangen? För här är en som gärna följer med.