måndag 23 augusti 2010

Högsta växeln i!

Jag var en sväng till stan i morse och tänkte att det var väl dagens äventyr det. Men när matte kommit hem satt vi i trädgården och filosoferade. DÅ kommer Tiger och hans matte plötsligt genom grönskan!!!!
Jag höll på att få hjärtsnörp, så attans lycklig och överraskad blev jag! Jag sprallade omkring så jag trodde att jag skulle spralla omkull!
Hörru, Tiger-polarn, vart ska du?
Han är inte blyg och försagd, precis. Klev rakt in i min sommarstuga för att kolla läget.
Jag vet inte vad som var så rackarns kul därinne. Men han rumlade om en stund. Sen tog han sats och sprang in i vårt kök, lokaliserade min fulla matskål och började mumsa med en väldig fart! Men det satte mattarna stopp för.
Vi kramades och brottades en stund. Sen försvann han som en blixt igen...
... och dök huvudstupa rakt ner i min vattenskål!!!!! Det gick banne mig svallvågor över halva gårdplanen så som han skvätte. Bada i drickskålen....attans, det skulle jag aldrig ha kommit på!
Du är allt bra rolig och påhittig, bästisen min!
När han klev upp ur skålen drog vi till skogs med mattarna. Och jag blev som tokfnattig! Badade i snuskdiket som jag aldrig ens kommit på tanken att bada i förr. Drog till vildsvinsskogen ensam och var borta länge, länge till mattes förtvivlan. For fram som en pansarvagn i terrängen och väjde inte för nåt! Fanns bara högsta växeln i mig i kväll. Att en bästis kan vara så attans uppiggande! Jag var så pigg så till slut satte matte koppel på mig för hon blev alldeles andfådd av min framfart!
Tyvärr blev det schampo och slang när vi så småningom kom hemlomandes med tungan släpandes i backen. Men det var det värt!

14 kommentarer:

floridtjej sa...

Hej Sigge, Grattis till godis skålen, det gjorde du bra. Hoppas du har en bra dag.

Puss på rumpan Buttons

Eva sa...

Undrar om det är något som går?
Assar har också haft så'nt där tok-fnatt idag:)
Kul kille verkar han vara, Tiger!

Lyckopiller sa...

Vill börja med att gratta dig till din exklusiva matskål. Såna skulle vi gärna ha här oxå. Sen känns det härligt att höra att öven du min Rudi kan få jättetokfnatt.Prickiga pussar!

Grabbarna boys sa...

Där kan vi tala om med en gång att vi skulle vilja varit med.
Fast kanske inte på det sista med slang o schampo.
Men vilken härlig busdag ni har haft!!!
Vov från grabbarna boys!!

Elliot sa...

Hi hi , jag tycker att han verkar va en riktigt hyvens kille Tiger. Han verkar vara lika tokig som min kompis Zacco. Visst är det härligt med riktiga kompisar. Klart att han badar i vattenskålen, han är ju labrador :-)
Elliot

Torsten sa...

Tänk att bästa kompisar har en sån effekt på en! Jag är likadan jag...får absolut tokfnatt...man blir ju så jäkla glad ju!!!
Det var då fan vilken väldigt stor vattenskål du har...Har du verkligen aldrig ens tjuvbadat i den? Hmmm...
Ha det gott, kompis!

Wille sa...

Men jisses vilken fart ni fick. Jo nog kan en kompis vara uppiggande, dte är ju helt säkert. Jag blir minst lika glad när Nea kommer och busar, för vi trivs jättebra tillsammans.
Vilken kul överraskning att Tiger hälsade på det förstår jag. Det kan nog behövas nu när du varit ute och tävlat rätt mycket också, bara relaxa sådär och busa med polarna. Jajamensan.

Freja sa...

Ja sa ju det, Det gick att bada i vattenskålen. Cooolt. Vilken cooling tiger är! Polarn

Elba sa...

Men Rudi, visst ÄR det UNDERBART att vara tokig tillsammans med en kompis (eller alldeles själv med småfåglar, fast där har ju du inte riktigt samma smak som jag)!? Heja på!!! Håll matten andfådd!

cockettsriccardo sa...

Har idag varit ute och gått med en jaktlabrador kille som heter figo vi var ute på långpromenad i nästan 2 härliga tummar.
Va kul att din kompis är tillbaka .
Husse behöver kanske snickra större sommarstuga så att ni får plats båda.
Ha det gott!
vov vov Ricco & Towe

Sigge sa...

Smart kille den där Tiger.
Han begriper minsann vad man använder vatten till!
Testa du också att bada i vattenskålen.

Ludde sa...

Härligt att ni fick träffas igen! Måste kännas lite underligt att hitta en kompis badandes i vattenskålen, men vad gör det när den räcker till för båda... Kramis!

Camilla sa...

Gud vilket härligt hundliv!

Hillman sa...

Låter som du haft attans så skojsigt med Tiger besök. Det är alltid uppiggande med besök även av tvåbeningar.

Taxkramisar.