måndag 19 juli 2010

Paket!

När jag hämtade posten idag hittade jag ett tjockt, grönt paket som luktade mumsfilibaba! Det händer nästan aldrig! Sist det hände låg det ett tuggben från Zelda i paketet, det är ett fint minne!
Det stod mitt namn på, så jag öppnade förstås! Men först sprang jag ett par ärevarv med paketet, för jag blev så väldans lycklig i hela kroppen!
Kolla, kolla..... vad som låg i! Blandat smågodis! Massa olika sorter! Från min blogg-polare Wille! Han skrev att det var ett pris för att jag lämnade den tusende kommentaren i hans blogg! Min bästa Wille, attans vilken rolig överraskning! Tack, tack, tack.... Mums, mums, mums...

9 kommentarer:

Eva sa...

Vi blev lite oroliga ett tag! Det var väl inte så att matte skickat iväg några MER puffade trynen?? I och för sig unnar vi dig verkligen godiset jättemycket, men det är bäst när du fick nå'n annans än vårt...
(Matte hälsar hon skrev "svartvit charmör" för att inte få en sur lunch-hund. Han är ju brunvit:))

Lyckopiller sa...

Du verkar bara få rolig post du. Önskar att man kunde säga detsamma. Den här tiden på månaden är det mest räkningar som kommer i postlådan. Du har allt riktigt fina polare som skickar överrakningar, men det är du ju värd som var så duktig på tävling igår.

Wille sa...

Varsågod !
Vad skoj att du gillade presenten ! Det var ju meningen det ! Hoppas att den smakade riktigt bra !!! Kompispussar från Wille !!
Ha en skön vecka nu killen !

Ludde sa...

Åh, va kul med paket! Såg att du var duktig på kursen i Linköping. Kanske därför det gick så bra på tävlingen när ni kom dit på rätt dag. Om jag skulle hitta en igelkott i min matskål skulle jag nog svära lite åt den. Han kunde väl gå och käka hos kaninerna istället... Kramis!

Elliot sa...

Mmmm paket... me like!! Visst är det roligt att få alldeles egen post :-)
Åhh fasen, var det nosen som avslöjade att du inte var en boxer, det hade jag aldrig kunnat se :-)
Kramar från Ellio

Katarina sa...

Visst är det kul att få paket!!!
Nanna & Leia

Stella sa...

Va kul med paket, och innehållet var ju verkligen helt ok!!

Vi gratulerar till tävlingsresultatet, synd att du blev av med pip-hönan bara..

Du är välkommen hit, med eller utan diamant :-)

Edith sa...

Men Rudi du har väl tur ... först vinner du lydnadstävlingen (fast det var ju inte tur utan skicklighet) sen får du paket med smågodis. Nu blir jag lite avundsjuk. Vad gulligt av Wille. Nospussar

Malte och Snoken sa...

men oooo vicken tur du har! tusende kommentar-aren!
å va me massa godis! mums!
sparde du lite? dum fråga! det är nog slut nu iaf...
taxpuss