söndag 18 juli 2010

Förklädd boxer.

I morse åkte vi tillbaka till Hallstahammar, och då var det livat där jämfört med i går morse! Där var massor av boxrar och alla var lika söta som Emma, the Boxer, som jag hade en liten kärlekshistoria med i Linköping förra helgen. Jag fick tävla fast jag inte såg ut som en boxer. Det var nosen som avslöjade mig.
Kolla, kolla...så här gick det! Jag vann min klass, lydnadstvåan, och fick ett till förstapris, nu saknas bara ett tills jag får heta LPII också. 168 poäng fick vi ihop i dag. Så fick jag en prisrosett, det är min första, det brukar alltid vara pokaler och sånt annars. Och i asken....en DIAMANT, minsann! Jojo! Det ni brudar!
Dom köpte en attans fin pip-tupp till mig i present! Finaste pip-tuppen! Jag la ner den en stund, och så var den borta! Kanske flög den sin kos? Kanske någon konkurrent snappade åt sig den? Det var korta, lyckliga minuter vi hade tillsammans, pip-tuppen och jag.
Vi letade en stund, men så åkte vi hem utan den. Men min fina slips och diamanten har jag koll på!

14 kommentarer:

Elba sa...

GRATTIS! Å så stolta vi blir över dig Rudi! Du representerar oss engelska skuttispaniels på ett alldeles underbart sätt! Matte tycker att jag ska försöka också, men jag vet inte jag, det är det där med att gå och koncenrera sig en massa i onödan... Jag tycker att det går alldeles utmärkt att bara skutta runt och vara lycklig också :)
Puss på prickarna!!!

Wille sa...

Men vad skojigt killen ! Vad duktig du var som slog alla andra i tävlingen. Vacker rosett du har fått också, tror nog aldrig att jag får rosetter, men man kan ju i o f inte vara för säker.
JÄTTEGRATTIS till dig ju !!!!!

Unknown sa...

Grattis!!! Och tack! Vi är många som blir inspirerade

Katarina sa...

Grattis Rudi! Det var en väldans stilig rosett! -Synd på pip-tuppen, du borde satt koppel på den...

Lyckopiller sa...

Åh duktiga duktiga Rudi. Vilken fin rosett och diamant och allt ;). det har du verkligen gjort dig förtjänt av. Och tänk vilken duktig matte du har som kan lära dig allt detta.

Eva sa...

Massorgrattis til dig!! Attans tupp att smita sådär, men det var ju tur den inte snodde med sig diamanten i alla fall:)

Wille sa...

Näe, det var inte vi, men jag hoppas vi ses i sommar. Bor ni långt från Julita gård ? Dit ska vi ta med lillhusse nu under mattes semester, som börjar nästa vecka. Det har matte bestämt, för lillhusse gillar Pettson och Findus.

Hector sa...

Nämen Gratiis Rudi va kul att du är så duktig, dig har jag nog ett och annat att lära av tror jag !
Jag skulle gärna ha velat vara där och heja på dig idag! Men kanske nästa gång bara du berättar vart (ja du kan ju maila oss om du vill)

Arlo sa...

Pettson och Findus bor en mil från mig, tyvärr, för jag skulle gärna jaga Findus lite då och då, hehe. Om jag bara är hemma kan vi nog ses en stund, men då får vi inte morra!

Malte och Snoken sa...

Men hallå! upprörande att vinst piptuppen försvann när du nu gått o vunnit sånt eminent fint pris!!!
Stort grattis!!!! men vi är lite upprörda för piptuppens skull!!!! hoppas du får en ny för att du o matten varit så duktiga!
känns skönt att veta att det faktiskt var en tävling o att matten inte hallucinerat hela händelsen... med rätt datum o allt!
heja heja rudi! ni kommer ta hela klabbet!!!

Sigge sa...

Grattis!!!!!!!!
Du är tydligen väldigt duktig du!
Men vilket skit att tuppen försvann.
Var det nån hund som tyckte att den behövde den bättre kanske?

ej hundägare sa...

Stort GRATTIS!

Diesel och Tim sa...

Grattis till en bra tävlings dag :-)

Edith sa...

Rudi ... du är bäst! Grattis! Vilken prestation! Nu blir matte lite inspirerad och säger att vi måste träna mer och jag ska bli lite som du Rudi. Men oj oj oj det är en lång väg att gå. Ha' det så bra! Nospussar