onsdag 7 juli 2010

Värsta kompotten!

Attans vad många ni var därute som gick igång på mig i wet-suiten! Ni grabbar som också vill komma i sån form, skaffa en metallapport och lyft.. och lyft... och lyft...
Igår kväll hälsade jag på i Tigers trädgård en stund. Äntligen hade han fått en egen gris! Den var väldans skär! Och lät bättre än min som blivit lite astmatisk.
Jag fick låna den ibland. Ett tag glömde jag att den inte var min och tänkte behålla den. Men så fick jag se Tigers igelkott. Jag ÄLSKAR mina egna igelkottar, och den här var ju en alldeles ny bekantskap för mig, så jag hade fullt upp att vakta på den. Den bet i tår och slangar och så!
I morse när jag bar in tidningen höll jag på att sätta den i halsen! För där på förstasidan var ett foto på min hammock, och min mattes bror! Som spårhund kände jag omedelbums att det var något hemmaluktande i blaskan. Men överraskad blev jag!
Överraskad blev jag också när matten plötsligt började koka kycklinghjärtan och steka kycklinglever till mig. Allt på en och samma gång! Ni som inte bor med en vegetarisk matte kan nog inte fatta hur förvånad jag blir när sånt händer. Kolla, kolla... massa hjärtan, massa levrar som hon skar upp i små bitar. I burkarna hjärtbuljong att hälla på min tråkmat. Det mesta ligger i frysen, men jag fick en riktig kalasportion till lunch!
Till sist en vädjan... är det någon av er som har plats för en muskulös och trevlig springerpojke. Här hemma hos oss är det så attans trångt där man vill ligga och ta igen sig.

10 kommentarer:

Eva sa...

Tror nog, kanske, att du lagt dig där lite grann för att se lite ynklig och "synd-om" så att det kanske blir med hjärtan och lever... Sån't kokar vi här med ibland för att piffa maten lite. GOTT! sägs från J och A.
Pussar på dig!

Stella o Doris sa...

Men jösses vad vi har missat... Tänk att du äntligen har lärt dig att bada är det bästa som finns!!! Snygg som attan är du ju oxå!

Du är hjärtligt välkommen hit, vi har gott om plats, men du, glöm inte att ta med buljongen, den lät god!!!

Kramar

Kasper sa...

Gott låter det - snäll matte du har!
En gris? jag har nåt annat konstigt som piper - jag rör det ALDRIG!
Undrar om jag med mina ärevördiga fem år på nacken vuxit ifrån leksaker?
Ska kanske börja försöka ge ett lite värdigt intryck (din fjompis, säger matte nu!!! Ska HON säga...)
Ha det gott i värmen!

Ludde sa...

Härligt med RIKTIG mat! Just nu uppskattar jag inte ens det, men det blir väl bättre när hormonerna lugnar ner sig... Visst finns det plats här! Be matten köra E4:an hem från Linköping, och hoppa av när du passerat Södertälje! Kramis!

Älsa o Ästher sa...

Himmel o pannkaka vilken snygg kille du är!!! Och såå roligt att du lärt dej att gilla vattnet=)
ha en skön dag, puss på snygg nosen:)

Torsten sa...

Det är väl klart att vi har plats för en muskulös o snygg springerpojke, vi har ett jättestort hus.....Du är mer än välkommen att bo här! Kul vi skulle kunna ha, särskilt nu när du fått igång badnerven, hehehe! Du simmar ju som om du aldrig gjort annat, din stolle!
Ha det gott!

Elba sa...

Du kan få komma hem och bo hos mig, om du tar med dig lite kokt hjärta och lever. Buljongen kan vi dricka till, i höga glas med fot ;) Ååååh sååå romantsikt vi ska ha det...

Malte och Snoken sa...

Vi har plats för Rudi!! Ja det var attans va du spände upp dig o såg tokstilig ut på den där badbilden! Fin fin pojke!
Tack för hälsningen!! särskilt från matte! ni är så goa!!
varma tassar

Sigge sa...

Kycklinghjärtan..............
Såååååååååå gott.
Undrar varför min matte aldrig skaffar o kokar sån?
Äckligt påstår hon och vägrar.

Freja sa...

Åh flytta hem till mig, jag har plats för dig. Om din matte steker kyckling nu kanske hon börjar lägga blod spår till dig snart, det är spännande må du tro. TACK för att du så tålmodigt skriver kommentarer i min nya blogg, den är ju inte så där superbra men matte sliter verkligen med den. Puss på nosen