torsdag 15 juli 2010

Kaniner, spår och regn.

Huvvaligen, idag var det varmt! Det var knappt att vi orkade lämna tomten. Flämt!
Men vi gick för att se till att grannkaninerna hade vatten. Och på deras gård gjorde jag ett riktigt fynd. Kolla sparken! Den stod nog i en driva som till slut smälte bort fast ingen trodde det.
Kaninerna mådde bra, men var lite slöa dom också. Öronen slokade på dom!
Det här gänget sprang omkring som små racerbilar när dom fick syn på mig! Det var roligt!
På kvällen la matten ett spännande spår till mig på en vall. Det blev en sked nötfärs vid varje uppspårad pinne, summa summarum åtta skedar. Mums! Och vad tror ni hände mitt i vårt spårande? Jo, det började störtregna! Vi blev sjöblöta och det var såååå skönt! Nu har matten ont i halsen och vill så inte alls bli sjuk på semestern. Jag ska stoppa om henne nu och hoppas att hon mår bra i morgon.

8 kommentarer:

elliot sa...

Tjena Rudi
Det var längesen... men nu har vi läst igenom din blogg och det var attans vad mycket du har varit med om senaste tiden. Visst är det underbart och bada, jag skulle kunna ligga i hela dagarna. Nu måste jag kolla Acke och Primos blogg. Har du varit där??? det blir spännande läsning
HA det bra så hörs vi...
Elliot

Torsten sa...

Såg en massa bilder på en väldigt snygg hund där hos Tessan....det var ju DU!!!
Nä, hoppas inte matte blir sjuk, se till att sköta om henne ordentligt och säg åt henne att ta det lugnt o dricka mycket....Kanske det går över!
Ha det gott, kompis!

Elba sa...

Nu får du ta hand om matte Rudi. När hon ligger i soffan ska du hoppa upp och klämma ner dig mellan ryggstödet och matte och värma henne ordentligt. Då brukar mattar bli fort pigga igen.

Eva sa...

Vilka söta kaniner du har hand om! Tror 2 herrar här också skulle gillat att kolla på deras raceruppvisning...
Du får verkligen göra ditt bästa för matten, blir så tråkigt för hundar när vi mattar är sjuka.
Pussa till henne ordentligt! (Om hon vill, kan va' lite si och så med det vid sjuka...)

Edith sa...

Vilken tur att grannkaninerna har dig som kollar att dom får mat och vatten. Hoppas matte kryar på sig snabbt som ögat, för till semestern måste hon vara pigg. Nospussar

Lyckopiller sa...

Åh kaniner har våra aldrig fått träffa. Skönt för dig med ett svalkande regn i hettan, men nu får du sköta om matten så hon inte blir sjuk. Semesterkramar från oss.

Eva sa...

Matte tycker vi ska hälsa och säga att hon hoppas du tycker tillägget till blogg-namn är ok. (I vår lista)Hon säger att Hannes nog skulle bli sur om det inte gjordes helt klar skillnad er emellan... Hon är inte säker på att ni skulle gilla varandra! Inte utan morr-match iaf.

Malte och Snoken sa...

åååå säger matte som älskar kaniner!!! (hon älskar allt som är mjukt visserligen...)va varmt det måste varit med tanke på hur "slokigt" det var... Slokigt och Snokigt!!!
slafspussar