måndag 19 april 2010

Lurad!

Husse körde in mig till stan mitt på dan idag. Vi träffade matte och vi gick en kort promenad där husse och matte bodde för länge sen när dom hade en collie som hetter Ruben. I det här gamla huset med en pytteliten balkong bodde dom alla tre och en katt som hette Asterix, berättade dom. Stackarna, inte en skog i sikte!
Plötsligt kände jag mig lurad. Jag läste på skylten ovanför dörren och ville springa hem till mig!
Två och en halv timmes shamponerande, torkande, klippande och rakande resulterade i det här!
Det var inte ett dugg roligt! "Rudi var inte lätt", sa trimmerskan efteråt.
Nä, tacka sjutton för det när man knappt fick röra en fena på flera timmar! Två sekunder åt gången sa dom att jag klarade. Så det blev lite tjatigt.
Matte säger att jag är hur snygg som helst och att jag kommer slippa en del duschar nu när håret är så kort. Men det vete fan om det var värt det, säger jag!

10 kommentarer:

Wille sa...

Nämen du blev ju fin ju ! Det glänser ju om dig ! Känns inte det bra det då ?
Annars kan jag förstå att du tycker dte är tråkigt. Ska ni iväg på något speciellt eftersom du blev så fin ? Fest kanske ? Tjejdate ? Tänk om det är så ?

Sigge sa...

Tack o lov att min päls kalara sej utan sånt där!
Du har mitt fulla medlidande för dagens hemska tortyr, tänker inte ens morra åt dej.
Matte fick av nån underlig anledning hysteriskt roligt när hon såg bilden på var din husse och matte bott.
Nåt om huset till vänster och äldreboende.
För övrigt var matte på din mattes tråkjobb och hämtade äntligen Zeldaboken!

Freja sa...

Åh vad fin du är, jag kan nästan känna ditt rakvatten genom datorn. Perfekt till sommaren att slippa långa pälsen. Matte funderar på att ställa ut mig till sommaren och därför får jag dras med behänget.
Hejdå/ Freja

Madde sa...

Hej! Jag hittade din blogg genim hundbloggarna. Himla trevlig blogg, lägger länken i min afavoriter för här tittar vi flera gånger. / MAdde

Arlo sa...

Freja: Tack gulle dig, att du tycker att jag är fin och luktar gott. Det är lavendel du känner, det var sånt balsam jag fick. Jag tycker långt brösthår är så snyggt på mig, men det här är faktiskt mer praktiskt. Har du varit på utställning förut? Spännande! Puss på dig !

Ludde sa...

Dags för lite spa med skogsrullning? Nä, jag skojar bara! Dom mumlar om att snagga mig här hemma, men än så länge har jag klarat mig...

Kasper sa...

Jahaja, sånt där kan tydligen drabba en del hundar. Turligt nog inte mej, för såna som jag SKA dras med sin stora päls, tydligen.
Fast visst blev du snygg - men det var du ju förut också!!!
Tvåbeningar har så mågna konstiga idéer!

Edith sa...

Du blev ursnygg Rudi! Men det var lurigt gjort av matte och husse. Själv slipper jag trimning, och badar och borstar och sånt gör matte själv. Javisst nu har jag en "jätteå" som heter Seine, men den aktar jag mig noga för att ramla i. Ha' en bra dag! Pariserkramar

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Hur ska vi kunna lita på våra mattar och hussar när dom luras. Det e sånt som jag kan fundera på i bland. Men du Rudi jädrans så stiligt du blev. Det kanske va ett bra lur i alla fall. Ja du det tror jag.
Killkram från en skitigt men glad Göte!!!

Malte och Snoken sa...

ja men du e ju jättestilig!!!