torsdag 8 april 2010

Jag måste hitta ett bra gömställe till YES-flaskan!

Matte har varit hemma hos mig hela dan. Och det har blivit ömsom vin och ömsom vatten. Kul joggingtur med envis matte som släpade sitt akutonda ben efter sig rundan runt, sen slangdusch med YES (tack för DET tipset, bloggpolare :-( ).
Vi öppnade min sommarstuga, möblerade och jag flytta in lite grejer som jag behöver. Tog en tupplur där. Funkade alldeles utmärkt!
Matte tog fram rakapparaten, rakade mina bakben och tassar, klippte klorna, rensade öronen, borstade tänderna. På mig alltså. Tog på krafterna. Tog en tupplur till med Alf.
Men sen ringde Tiger och ville gå ut med mig! Så vi släpade med min halta matte och Tigers funktionsdugliga matte på promenad. Tiger tog ett snabbt dopp och jag en snabb snörull, annars blev det mest nosa, pinka och springa.
Och mer pinka.
Och mer nosa. När vi kom hem blev det en till dusch med YES. (Jättekul, ni som tipsade matte).
Nu regnar det lite vårregn. Innan det blir kväller ska matte och jag hinna med ett spår också är det tänkt. Eller kanske vi ska göra läxan... Skit samma bara det blir korv som belöning!

13 kommentarer:

freja sa...

Hej, vilken toppendag du tycks ha haft. Matte är på gång med att klippa mina tassar också och idag har hon anmält mig till agility kurs på brukshundsklubben.

Sigge sa...

Usch, kan Yes användas vid tortyr av oskyldiga hundar???
Men jag slipper nog tortyr i många månader nu.
Bara det finns öppet vatten så fixar jag ju pälsvården alldeles på egen tass.
Ska kolla om jag kan ta skott på godistallen.
Det är som tur är inte kyrkans tall utan Harpsunds och de brukar låta skogen stå kvar

Rudi sa...

Freja, jag vill veta allt om hur du har det på din kurs när du börjar där! Puss på dina lurviga tassar!

Ludde sa...

Men nu får dom väl ge sig! Yes är INTE avsett för oskyldiga hundar. Ring hundombudsmannen omgående. Inte kan vi ha party i sommarstugan om pälsen är borttvättad. Kul att du och Tiger går så bra ihop. Han ska väl med i stugan också? Kramis!

Wille sa...

Har aldrig hört talas om YES som schampoo, men det kanske funkar. Inte för att jag tänker ta reda på det, för jag gillar inte att bada, så matte ska inte läsa om YES idag i alla fall.
Här har vi också krokus. Idag såg vi även såväl fler tussilagos som Blåsippor. VÅREN ÄR HÄR !
Jag badade för första gången i en sjö idag, men det var jättekallt vatten tyckte jag så jag skyndade mig upp.
Vad kul att hinna busa med kompisen också. Det är jätteskoj !

Elliot Kung af Upphärad sa...

Herregud, har dom pinat dig oxå med YES... JA var sjutton ska man gömma den flaskan, för nu har det spridit sig som en löpeld på bloggen F-n oxå... detta bådar INTE gott... hmmm ,ska fundera ut nåt
Kramar från en som klarat sig från YES-bad (än så länge)

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Tjingeling Rudi!!!
Jädrans vad snygg och välpustad du e. Själv kan jag kalla mig skitgris, ett namn jag trivs mycket bra med. Fin sommarstuga du har. Jag kanske hyr in mig i sommar, vem vet?
Ha en bra dag kompis så hörs vi.
Killkram så klart!!!

Wille sa...

Tass High Five Rudi !
Hoppas du har en bra dag idag och får en härlig promenad. Dessvärre skiner inte solen så värst mycket här idag, så matte tar nog ingen jättelång promenad med mig idag. Jodå jag sov gott inatt och jag drömde en massa. Näe jag tror inte jag blir en så'n badhund, så kul var dte inte. Men kanske kan jag doppa mig om det blir varmt, ja i brist på annan kyleffekt som t ex snön. Men jag har ju insett att den inte lär bli så mycket kvar av den nu.

Förtvivlade Stella o Doris sa...

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!!!!! Vi ska aldrig mer skriva om något liknande, vi LOVAR!!!

Ha en bra hrlg trots allt!!

Kasper sa...

Nä, inget Yes för mig, för min päls är självrenande! Det är sant! Jädrans TUR! Fast lite varm dusch kan det förstås bli ibland.
En bra dag har du haft ser jag, men hörrödu, det är visst ganska dålig kvalité på våra mattar. Din haltar och min "trippar" och stönar...
Ha i alla fall en fin helg!"

Malte och Snoken sa...

vilka vackra vårblommor suckar matte!
jaså du har fått mkt bad med yes nu...hmmm...låter inge vidare!
vårt tips är att hålla dig undan smuts o matte! hon haltar nu så det kan ju inte va så svårt. vårt tips till matte: sluta jogga med ont ben! Låter plågsamt!
slafspussar

Wille sa...

Har du hittat något bra gömställe ännu ? Matte har nog inte sett att YES kan vara bra för oss, så jag tänker inte säga ngt.

Torsten sa...

Jag har förbjudit matte att ens läsa, stava eller använda YES....det ska iallafall inte på min päls....är det inte det som löddrar så förbannat??!
Men det var en ruskigt fin stuga du har, kanske man kan komma o semestra lite med dej i sommar?