fredag 2 april 2010

Trojkan.

Matten, hon bara degade omkring i morse, pratade om sovmorgon och långfredag och jag vet inte allt. Då ringde Tiger och frågade om jag var promenadsugen! Vilken fråga! Äntligen lite action!
Hemma hos Tiger fanns minsann en attans rolig överraskning. Lizzie var där och firade påsk. Det var säkert ett år sen jag träffade söta Lizzie sist. Jag älskar Lizzie! Och vad den bruden kan springa sen....värsta marathonlöperskan! Så där fick jag ligga i för att inte förlora henne ur sikte.
Både Tiger och Lizzie gillar att bada. Men det var helt OK, jag väntade på stranden och var beredd att hoppa i om någon skulle behöva livräddning eller hamna i annan sjönöd.
De skvätte omkring i evigheter verkade det som. Men de mobbade inte mig eller kallade mig badkruka eller så, de var jätteschyssta.
Tiger kom sist upp, han premiärdoppade idag och det verkade ge mersmak. Men, nä, han kan inte locka i mig. Jag är en riktig landkrabba jag.
När det äntligen var slutplaskat fortsatte springövningarna! Kom igen nu, era blötdjur, retades jag. Då blev det fart på dem.
Ett par timmar senare, i storskogen, gjorde vi ett sällsynt fynd. Här låg skelettdelar, massor av fina ben i en hög. Mattarna röstade ner oss när det gällde att få ta med benen. Vet inte hur det gick till, vi var tre för och tre emot, men ändå vann de.
Visst är vi ett fint kompisgäng? Jag, min bästis Tiger och min sötaste Lizzie.
Väl hemma igen blev det slangspolning, men det var det värt! Mitt livs roligaste långfredag!

7 kommentarer:

Sigge sa...

B-A-D-K-R-U-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skicka dina polare till mej så ska de få se på bada.
Japp det är torgbodarna då.
Men matte står ensam så då är det svårt att rasta mej.
Till jul skulle ju en kompis till henne ha varit med med hon bara struntade i att dyka upp så det blev lite jobigt att både sköta försäljning och försöka rasta mej.
Storbonden.matte tänkte Torp men så kom hon på att det är väl Thomastorp som är närmast dej.

Wille sa...

Vilken härlig dag du har haft ! Nu är det min tur för ikväll kommer "storasyrran" för att sova över inatt för hennes matte ska på utställning i Älvsjö med "lillsyrran". Gissa om vi ska ha kul. Det lär inte bli så mycket sova av ikväll inte !

Elliot Kung af Upphärad sa...

Men,,, badar du inte???? Klart att Tiger badar, han är ju labbe. Kulan har haft två labbar tidigare och dom var alldeles tokiga i vatten :-) Men du är dig nof du oxå om du skall fortsätta att umgås med Tiger .-)
Kramar

Tjatiga Sigge sa...

Men spökar det här?????
Igår kom det bara upp att det inte gick att lämna kommentarer och nu finns båda?????

ej hundägare sa...

Härliga bilder!

rora sa...

Åh, jag som trodde att vi var de enda som redan tagit vårt vårdopp!

Kram
Rora och djuren

Ludde sa...

Vilket gäng! Såg jättekul ut när ni sprang, men det var ju synd att ni inte fick ta med något ben... Kramis!