onsdag 28 april 2010

Matte på hundcafé!

Ikväll är jag lite upprörd! Matte tog tåget till Stockholm idag, och det är väl OK för jag tror inte att jag skulle trivas så bra där. Problemet är att hon gick till Hundcafét utan mig! Har ni hört så knasigt?
Där fanns faktiskt inte en enda hund eller annan gäst heller, men en mycket glad och trevlig tjej som har koll på var Julita ligger. Matte såg inget hundgott till salu och hon babblade så mycket så hon glömde fråga efter någon present att ta med hem till mig.
Sen såg matte en märklig syn! Ett Stockholms-hunddogis var på promenad. Det kom tjejer på en lång rad med en massa hundar var. Och alla hundar gick så fint, ingen drog och inga hundar gruffade. Mitt dogis är ju mitt ute på landet så såna promenader gör vi inte där. Vi är lite busigare.
Husse och jag åkte till Katrineholm och hämtade matte vid tåget. Jag gillar inte tågperronger alls. Så den biten var inte så kul. Men det var kul att träffa matte igen, det var ju några timmar sen sist. Hon var sig ganska lik, kanske lite tjockare bara. Jag tog med henne på en regnig kvällspromenad, tyckte att hon behövde lite lantluft. Kolla vad som hänt med vår väg! Det ser ut som snö, men det är vita stenar. Snyggt!
Som sagt, regn, rusk och ganska kallt i kväll.

11 kommentarer:

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Tjena Rudi!!
Du tänk vad snabbt mattarna kan gå upp i vikt. Jag har faktiskt märkt skillnad på några hekto när matte bara har varit ut till brevlådan. Hm, väldans konstigt.
Godnattkram från Colliepysen!!!

Kasper sa...

Där ser man, naturligtvis tröståt din matte hela tiden, hon saknade förtås dej och ångrade bittert att inte du hade fått följa med, till hundcafé och allt...
Ruelse kan sätta sig som bukfett, har jag hört...

Wille sa...

Nämen det var ju inte snällt, att åka utan dig menar jag. Tänk vad massa spännande saker du kunde ha hittat där. Att matte inte såg ngt för hundar är väl inte konstigt, i alla fall inte om hon letade efter ngt till sig, då tänkte hon ju bara på vad hon ville ha, eller vad tror du ?
Skönt att hon kom hem välbehållen i alla fall, Storstaden kan vara stor och stökig har jag hört.
Vilken tur att du tog med henne ut på en promenad med lantluft så hon fick vädra ut ordentligt ! Det behövs ju efter ett sådant äventyr.

Elliot Kung af Upphärad sa...

Tror fanken det att hon gick upp i vikt när hon varit ute och roat sig på cafe´ utan dig, men det kan hon gott ha tycker jag. Annars tror jag nog att du har haft det bättre hemma.
Kramar fråm mej till dej

Freja sa...

Hej,
Åh vilken orättvis matte. Det var nästan så vi hade kunnat träffas för jag var till Stockholm i helgen och gick på café "himmelska hundar". Jag fick en coctail gjord på skinka, blodbpudding och leverpastej. Matte fick linssoppa som hon påstod sig vara mätt på i två dagar. Säg till din matte att du ska vara med nästa gång och bestämma vad ni ska äta. kram

Malte och Snoken sa...

Å visst är det en härlig syn när hunddagis är ute o går, stora o små hundar omvartannat o alla är de goa vänner! så mysigt att se! men hallå?! babbla matte så mkt att inte ens en liten hundgotta köptes till dig? taskigt1
slafspuss

Unknown sa...

Klart att du måste med när matte går på hundcafé! Du får vara extra alert när hon börjar tala om Stockholm så att hon inte glömmer dig...

Lyckopiller sa...

Har heller aldrig varit på hundcafe. I denna stad finns det inte så gott om dom. Men förhoppningsvis får jag följa med till storstan nån gång.

Sigge sa...

Men vad f-n Rudi?????
Sticker hon till Fjollträsk och går på hundcafeet utan dej!?
Nu har det gått för längt!
Häftigt med vitt grus på vägen.
Matte hälsar att hennes födelsedagsfobi uppstår varje år vid denna tidpunkt.
Numer är det sju födelsedagar inom en månad!
Tur att det är vääääldigt långt till nån nu

Wille sa...

Är det vinbergssnäckor de heter ? Här var det i alla fall massor av dem. Det var skoj att få veta det. Hoppas du har en skön dag idag. dagen började ju med mulet väder, men nu skiner solen som bara den och det är 22 grder varmt ute. Det var riktigt varmt tyckte jag och sökte skuggan.

Ludde sa...

Vilken konstig idé att åka till Stockholm utan dig! Jag har inte varit på cafét på Kungsholmen ännu, men jag hoppas att det är några hundar där då. Spännande med en vit väg. Ibland är jag lite orolig för husse när vi går i mörkret på sista rundan. Han ser ju inte var han sätter fötterna, och har ju dessutom bara två... Kramis!