söndag 18 april 2010

Söndags-grejs.

Lyssna nu så ska ni får höra hur min söndag har varit! Inte så märkvärdig, men helt OK.Jag tog med matte på en rejäl skogspromenad i morse. I skogen gick jag mest och rotade.
När vi kom hem riggade matte upp långnästa kameran och siktade på mig. Nä, jag vill inte posera, sa jag och vände mig bort och försökte se ful ut.
Det funkade! Hon fotade annat än mig för en gångs skull. Sånt här:
Och sånt här:Sluta fota, sa jag. Nu vill jag jobba lite, så jag får korv! Ok, sa matte, vill du köra lite uppletande? Jaaaa, sa jag, för det är sååå kul!
Sån här snygg väst måste jag ha på mig när vi tränar uppletande. Den klär mig.
Hoppas matte lyckades få dit filmsnutten från uppletandet, så får ni se lite hur jag jobbar för att hitta dom tre föremål som matte har gömt i en vallad ruta. (Inte att förväxla med gårdagens "ruta", som jag ska förklara för Wille och Edith en annan gång).

Jag låter ju som en tråkig plugghäst när jag berättar vad jag gör på dagarna, men jag äääälskar att träna allt matte kommer på. Vi hann lite lydnad och ett spår också i kväll och jag har sovit så gott emellanåt.

5 kommentarer:

Katarina sa...

Ja men Rudi, du är så stilig, så hade du kommit kutande så hade jag blivit glad!
/Nanna

Kasper sa...

Lagom okejdagar är bäst, tycker jag! Du är väl ingen trist typ, kan aldrig tänka mig att en korvälskare kan vara trist! :)
Var förresten en fin både sippa och droppe din matte fotade, (min matte klickade och förstorade).

Wille sa...

Näe du verkar inte vara plugghäst precis. Men därenmot är det kul att se dig "nästan live". Det syns ju att du gillar det. Sådär far bara svansen runt när man har skoj. Som du själv säger emellanåt - Vad gör man inte för korgv (eller för min del köttbullar)....
Ha nu en härlig måndag också.
Javisst ja hälsa din matte att dte var fina bilder på både vitsippan och droppen. Här har matte sett vitsippor i rabatten, snart ute i skogen med.

Anonym sa...

Tycker att matten tar fina bilder både av dig och sippor. Kul att se hur du nosar upp den där röda saken. Trodde först det var en skär vante...

Ludde sa...

Hoppsan!

Tryckte med hela tassen på tangenterna...