söndag 27 februari 2011

Full rulle!

I morse tog jag eget initiativ och eskorterade matten hem till Tiger. Väl där tog det hundra år för tigermatten att bli klar för promenad. Vi stod i dörrhålet väntade och väntade...
Vi gick förbi Vilmas hus. Hon hade lagt ut en madrass åt oss! Men var var själva snygg-Vilma, undrade vi och letade överallt. Över och under.
Nä, vi fick ge upp, hon var inte vid madrassen som vi grabbar trott och hoppats!
Så då ordnade vi kapplöpning i stället. Huj vad det gick undan i kurvorna! Vi turades om att vinna och förlora. Det är hyggligast så.
Det blev en bra promenad med mycket kompis-snack och bus. Fast vi träffade ingen annan, varken hund eller människa på hela långa tiden.
När jag kom hem var lill-matten på G. Nu skulle vi skida minsann! Klart man ställer upp på det!
Och matten var inte sen att haka på! Det blev en del spring i spåret kan jag berätta!
För att inte tala om allt spring det blev när skidorna åkt av! Då blev det lill-matte-bus med haren!Kolla, kolla min benföring när jag fångar flygande haren!
YESSS! Där satt den!
Mera, mera....
Kasta igen....!!!
Så där höll vi på! Hur lajbans som helst! Tills det var dags att gå in och äta tårta och hjälpa hussen öppna paket och finfördela presentpappret åt honom. Han fyllde nämligen en massa jämna år idag och det har vi firat i dagarna tre nu. Vi kan fortsätta några dagar till, om man frågar mig.

18 kommentarer:

Ludde sa...

Gratta hussen från oss! Synd att ni inte hittade Vilma, men ni verkar ha haft hur kul som helst ändå. Ibland undrar jag om dom inte kör för hårt med dig, så du ser ut som ett torrt skinn efter ett tag? Promenader, skidåkning och harbus! Du får väl vila dig lite ibland. Snyggt när du står på bakbenen. Då är vi nog lika långa ungefär. Tråkigt att du inte ska gå på kursen, men vi får väl ses nån annan gång... Kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilken härlig dag du haft med Tigerbus, skidåkning och lill-matte-bus med haren :) Att du orkar med så mycke, du måste varit jätte trött sen.

Katarina sa...

Du skulle kunna bli balettdansös, Rudi!

Jenny o Brio sa...

Vilken toppenhärlig lillmatte du har. Hur har du tränat henne? Det känns som om jag måste börja träna min lillhusse lite. Jag har hört att man måste börja i tid för att slippa olater och sån't se'n, du vet. Jag är speciellt intresserad av hur du har tränat in henne på kaninen... Det är ju så härligt att skutta sådär högt!

Pusselipusspuss! //Elba

ej hundägare sa...

Vilken underbar bild (de är fina de andra oxå) den där du springer före lillmatte i skidspåret. Det riktigt strålar om dig av lycka och stolthet att få vara med henne.

Hillman sa...

Vicka höga hopp du gör och snygg benföring har du din rackare. Kul med en massa bus, en sån där Lill-matte skulle jag oxå vilja ha. Jädrar va mycket skojsigt jag skulle ha då, hihi. Det där med papperskonfetti ställer jag gärna upp på, för när tvåbeningarna får pakter, då hjälper jag gärna till att göra smul av papperet, tar inte så stor plats i soporna då, hihi.

Taxkramisar.

Freja Phaléne sa...

Grattis till Hussen!!! Men hörnini, hur lössläppta tror ni vi flickor är? Vänta vid madrassen??? Hade ni allt gillat va ;-p
Kul verkar du ha haft i alla fall!!!
Phalénekramar!!!

Lyckopiller sa...

Vilka härliga actionbilder ni visar idag! Och hälsa hussen många grattis från oss!
Ps. Gillar nedersta bilden massor!

Kasper sa...

Hörru, din lillmatte är ju lika kulig som Tiger!
Vilken nedrans tur du har! Tur och tur förresten, antaligen har du jobbat hårt med att uppfostra henne, eftersom resultatet blev så BRA! :)

Sigge sa...

GRATTIS till husse i efterskott från mej och matte.
Jädrans vad du höll igång hela dagen, men skoj verkar du ha haft i alla fall

Teddy sa...

Vilken härlig promenad ni hade. Massor av spring och bus.

/ Teddy med matte

Eva sa...

GRATTIS till hussen säger vi också!
Se'n muttrar matten om för lång blogglista för vi höll på att MISSA detta! Hemska tanke!
De är ju rena Nurejev ju! Vilken balett!!
Simon gjorde nå't liknande första gången han hamnade i snö...Ni kanske skulle ta ett snack?:)
Men attans vad ni orkar! Matte pustar av att bara titta...
Jesper och Assar

Ann-Margret o Vinja sa...

Sv. Ja det ska bli kanon med lite ledighet :) Är nu ledig i 3 dagar, jobbar på fredag sen är vi ledig på helgen för på måndag så ska vi börja jobba 5-skift igen :) Ska bli så skönt att få tillbaka det skiftet igen :) :) Är bättre på alla sätt, både tjänar mera och längra ledigheter :)

Buttons sa...

Matte har inte tid med mig nu, får jag flytta hem till dig ?

Edith sa...

Snöhärligheter i massor. Vilken kul lillmatte du har som leker med dig. Stort grattis till hussen från oss! Colliekramar

Snygg-Göte von Fornborgen sa...

Tjena bästa Polarn!!!
Jag blir så jädrans glad när du saknar mig. Men du förstår att det har tagit tid att leta troll i skogen. Nu när vi har ett så kan jag ju hjälpa dig att leta. Annat som tar tid är ju all skidåkning på tv som matte måste följa. Skidtråkigt tycker jag. Hur som helst så är det skönt att känna bloggvinden i pälsen för en stund. Jag ska skärpa mig jag lovar. Ha det så himla bra nu RUDI så hörs vi snart igen.
Killkram från Göte!!!

Super Schäfrarna. sa...

Hoppla, här sprang vi in till en underbar sida. Kika gärna in till oss & lämna ett avtryck. Chessi hälsar en nospuss till er snygga grabbar...

//
Beck & Chessi.

Boubou sa...

Ni har alltid så härliga bilder med full fart! :)