fredag 25 februari 2011

SMS-ragg och lill-matte!

Om ni, som jag, läste i Cruellas blogg om Elof som fått ett eget SMS, så såg ni att vi var många som blev avis på det, och minsann önskade oss egna SMS också! En som skrev att hon längtade efter SMS var en av mina bloggtjejer, Snygg-Elba. Så då skickade jag, med lite hjälp, ett kärleks-SMS till henne i morse...
...och fick omgående svars-SMS från godingen! Kolla, kolla härovanför, hur hon har messat till mig! Jag är så attans stolt att jag fick ändan ur vagnen och mobil-raggade lite på henne! Det här kan vara början på något stort!
Nästa stora grej idag var att min lill-matte kom på överraskningsbesök! Snacka om glad Rudi! Hon hade en spännande väska med sig...ALLT i den luktade Nova, katten som ibland bor i vårt gästrum, ni vet. Men hur jag rotade omkring hittade jag inte katt-uslingen! Och jag letade verkligen noga!
Det första lill-matten gjorde var att ta fram min borste och börja frisera mig. Hon, som kommer från stan, tyckte nog att jag såg bonnig och ovårdad ut.
Vi har busat och umgåtts hela kvällen och nu när det är läggdags kröp jag upp i hennes säng, och där tänker jag förbli hela natten om jag får. Det är bara hos lill-matte som jag får ligga i sängen. Och det bästa av allt...hon tänker stanna hos mig i flera dagar!

14 kommentarer:

strövelstorpslagottona sa...

Vilken lyllos du är. Först ett sms sedan en härlig lillmatte. Du har tur i liver du.
lyllopussar

Kasper sa...

Det är till att vra med sin tid, ser jag! Härligt att kunna messa så där, det blir ju liksom lite mer privat (!) än att dejta på bloggen, hihihi...
Och så det där med Lill-matte också!
EN SÅN DAG!!

Elliot Kung af Upphärad sa...

Hur gör man.. hur gör man.. tänk att bestämma själv när man vil dejta någon, lyllos dig :-)
Och vilken tur att lillmatte kom så att du får sova i sängen

Parisercollie sa...

Visst är det mysigt när lillmattar kommer hem och överraskar. Det är något alldeles speciellt. Då får man passa på att bli lite extra bortskämd. Colliekramar

Anonym sa...

Lillmattar är det bästa jag vet!!

Ulf sa...

Lushusse vägrar låta mig låna hans mobil. Jag har en tjej på gång och på kvällarna vill jag bara messa henne.
Avis är bara förnamnet.
Nelson

Eva sa...

Vilket bra tips!
Jag har ju försökt "låna" mattes mobil förut (fast tyvärr har de två haft en tendens att gå sönder då...Fattar INTE varför! Lite gnag ska de väl tåla???) och jag måste nog göra om det...
Hmmm - finns ju en tjej som t.o.m. bjudit in mig...
Maaaatteeee....!
Assar
PS En så'n där "lill-matte" verkar attans praktisk och bra, förutom borsten kanske... Men gräva i väska kan jag!

Ann-Margret o Vinja sa...

Vilken kanon dag du verkar haft :) Först sms från en snygg tjej och sen lill matten som kommer hem :) Kan det bli bättre.

Hoppas du får en skön lördag :) Själva ska vi snart åka till Strömsholm och simma lite med Vinja & Rex, det gillar dom skarpt :)

Elba sa...

Min allra käraste Rudi! Jag blev överraskad och SÅÅ glad för sms:et! Jag tror att min matte är på bättringsvägen nu så att jag kanske får med mig henne ut på lite träning och roligheter igen snart!

Har du kollat om lillmattes väska kanske har en dubbelbotten där kattrackarn ev ligger gömd...
Passa på att mysa ordentligt med lillmatte i sängen!

Puss puss

Hector sa...

Härligt med lillmatte som kommer och hälsar på, speciellt när man kanske inte ser henne så ofta. Jojo men lite borstning skadar ju aldrigf. Själv vill jag helst leka med borsten för ibland kittlas det när matte borstar ryggen på mig med den. Men det är mysigt att bli borstad.

Ludde sa...

Du är lycklig du som får låna mobilen! Härligt med lillmatten i flera dar! Du ska väl inte ligga i sängen HELA tiden va? Kramis!

Tessan sa...

Haha ja sms har då inte mina grabbar fått...och jag vet inte ifall jag ska låta Primo skicka några heller eftersom han är så fräck i mun;) Du har stått i massor ser jag...busat tränat och gosat i sängen med lillmatte! Här är det tråååååkigt orkar inte träna hund...ja jag vill ju att det ska vara spårvänligt i skogen och uppletande vänligt:) Ja och så söket så klart som vi inte kan komma igång med på bra länge än:(
Ha det gottigt!

Lizzieonline ... sa...

Attans avis jag blir när jag läser att du får messa sas på egen tass ... Jag som knappt får access till min egen blogg ...men nu har jag iaf skrivit ett par rader om att det minsann finns två ( och inte är det jag ) som kan tabba sig .. vilket jag givetvis drar nytta av !!!

Nosgnugg från mej, Lizzie Gräddnos <3

Hillman & Illerson sa...

Vi har ingen Lill-matte men väl en Lill-husse och det är inte fy skam det heller. När han är inne och ser efter oss så brukar vi ligga och gosa med honom oxå.

Taxkramisar.