lördag 25 september 2010

Treårsdagen!

Idag var det en grå dag så jag låg och drog mig ett tag i sängen i morse.
Sen sa matte att det skulle bli en överraskningarnas dag! För jag fyller nämligen TRE ÅR idag!!! Jag skulle få en hemlig gäst...så jag väntade och spanade utåt vägen.
Japp, där kom han som en svart raket. Min polare Tiger! Det var bara att hänga på!
Det blev köbildning...
....Tiger är mer närgången än jag är.
Vi rejsade runt i trädgården en stund.
Födelsedag och kompis...jag blev nästan galen av lycka!
Sen drog vi och mattarna ut på en tretimmarspromenad i skogar där vi nästan aldrig går annars. Spännande värre! Inga foton finns från skogen, mattarna bara babblade och babblade och vi hundar bara sprang och sprang. Till slut måste vi skiljas åt.
Efter maten var det äntligen dags för PRESENTER!! Två stycken höll husse fram. Jag grabbade tag i dom fort som attan om han skulle ångra sig.
Paket nummer ett var mjukt och gosigt.
Och innehöll en gosekanin som är attans skön att bära omkring på!
Jag kastade mig raskt över paket nummer två, som luktade gudomligt!
Mmmmmmmm....härligt!
Ett bautastort grisöra!!!! För första gången sen jag fick bronsnosen fick jag grisöra!!! Bara för att det är min treårsdag idag!!! En rackarns fin dag har det varit! Fram för en födelsedag i månaden! Minst!

12 kommentarer:

Diesel och Tim sa...

Grattis på födelsedagen :-) hoppas du får en fortsatt trevlig kväll. Hälsningar Diesel & Tim

Freja sa...

Grattis igen, vilka fina presenter du fått. Härligt med en lång skogspromenad. Du.. kan inte du be din matte berätta vilka hundböcker hon hade med sig hem i påsen från bokmässan. Min matte behvöer åxå lära sig lite mer.

Eva sa...

GRATTIS bästaste killen! Massorpussar från oss i Stockholm

Freja sa...

Tackar för alla boktips. Några har matte läst men inte alla. Boken om "personspår" blir nog nästa inköp. Hoppas du får sova en skön födelsenattssömn inatt. Puss

Ludde sa...

JÄTTEGRATTIS på treårsdagen! Härligt att få ut och springa med Tiger och kul att du fick ett stort grisöra i present. Måste kännas hårt att inte få äta såna varje dag. Mina minigrisöron är tack och lov inte slut ännu, men vi är inne på sista påsen nu. Jag försöker tala om för hussen att det BARA är dalmatiner- och springer spanielhundar som får bronsnos... Kramis, och ett fortsatt härligt tredje år!

Lyckopiller sa...

Hoppsan! Här har det hänt mycket sen jag kikade in sist. Tävling, bokmässa och skadade fötter. Och Naturligtvis din FÖDELSEDAG! Många prickiga födelsedagspussar från oss.

Grabbarna boys sa...

Grattis i efterhand på din födelsedag.
Hoppas du fick många roliga paket, det ser ut som din dag var helt fantastisk när vi läser din blogg.
Ha en bra söndag också.
Vov från grabbarna boys!!

Anonym sa...

Grattis! Nästan vuxen ju. ;o)

//Sanna

Wille sa...

Nämen jösses vad har jag missat ! Jag ber så mycket om ursäkt för att jag missade att gratta dig på din födelsedag ! Här kommer ett GRATTIS i efterskott istället. Massor av svansviftande och nospussar ! Vilken härlig födelsedag du haft !
GRATTIS Igen kompis !

Sigge sa...

GRATTIS med bara ett litet morr en dag för sent!
Din födelsedag verkar ju ha varit toppenbra!!!!!!

Jenny o Brio sa...

Ett sent, men inte mindre välment GRATTIS på fördelsedagen! Puss på långöronen!!!

Hillman sa...

Nu får det bara bli ett kort för det förra vi skrev hamnade i cyberrymden. Du har fyllt år ser vi attans att vi missade det, GRATTIS i efterskott på dig Rudi. Kul med kompisar på födelsedan som man kan räisa med i skogen.

Taxkramisar.