tisdag 14 september 2010

Önskas: Lättfotad matte!

Häromdan kom matte hem med en sprillans ny pip-apa till mig! Vi har pipit mycket tillsammans sen dess. Nyss kom jag hem från skott-träningen och skulle pipa lite..då pep apan inte!
-Attans Alf, är det du som dödat min pip-apa? Nu ska du få på moppo...!
- Nu coolar du ner dig och lyssnar på mig, Rudi! Jag är oskyldig! Matten dödade pip-apan med sin klumpiga fot när hon klev på apan nyss! Vi har en matte med bautastora stampfötter som sabbar våra leksaker! Vi vill ha en lättfotad matte!

14 kommentarer:

Sigge sa...

En del som har det bra!
Både polare och kärleksbrev!!!!
Jag får ALDRIG kärleksbrev från snygga brudar. Undrar vad jag gör för fel.
Bilen gör matte galen eller inte den men att det ska vara så svårt att få rätt mutter och att han som lagade slarvade och inte skruvade åt ordentligt.

Stella o Doris sa...

Aj aj stackars apan, här har vi en Max med stora starka händer, han klämde på vår gris (Boris) så han slutade grymta....

Massor med kramar!!

p.s Dorran tackar för grattiset

Kasper sa...

Jag för min del tycker du ska tacka din matte, för egen del så avskyr jag dom där sakerna som piper och låter!
Låta vill jag göra själv!!!
Fast smaken ÄR ju tydligen som baken.
(Och SJÄLVKLART är matten nu skyldig dig en ny pipapa, eftersom du tydligen gilar såna!)

Grabbarna boys sa...

Hos oss är det Abbe som piper sönder alla pipleksaker och bollar.
Man skulle tycka att Athos skulle stå för den biten.
Men iccke.
Och det värsta av allt, vi tror matte lärt honom det för hon tycker inte om pipleksaker.
Synd om oss va!!
Vov från grabbarna boys!!

Lyckopiller sa...

Hmm på ett sätt tycker jag lite synd om dig för pipleksaken. På ett annat sätt tycker jag inte synd om dig. Du får ju kärleksbrev. Det har jag aldrig hört att nån annan fått förr. Prickpussar från Ella!

Hillman sa...

Stackars dig som mist pipet i leksaken men har matte förstört den, får hon köpa en ny tycker jag.

Har du oxå en kattkomis, ni ser bra söta ut säger min matte. Jag har aldrig fått umgås med katter fast mattes stora valpar har katter.

Taxkramisar.

Elba sa...

Vilken illasinnad matte som stampar sönder din apa!!! Jag trodde att hon var en toppenmatte, som ju faktiskt införskaffade en ny, fin, pipapa till dig.

Jag är jätterädd om mina pipgrejer. Jag vill inte gärna låna ut dem till andra som har huggtänder heller!!! Min matte blånekar till att ha gjort sönder någon pipleksak, någonsin. Fast hnon ser liiite skyldig ut när hon säger det, så jag vet inte riktigt säkert...

Ludde sa...

Jag kan tänka mig viket tjut apan måste ha stämt upp när bautafotsmatten stampade ihjäl pipapan. Undrar om det inte lät som tjutet klockan tre, första måndagen i kvartalet??? Kramis!

Annica o Kärstin sa...

meeen ååå nu får din matte köpa en ny pip-apa till dej. Men har du en katt kompis också??Som vill busa med dej?? Det måste vi "missat"=).. våran matte hon verkligen gillar katter med den färgen...vi har ju våran svarta katt vi...men han vill då rakt inte leka med oss=)
ha en bra dag:)

Lyckopiller sa...

Tack så jättemycket för den värmande kommentaren.

Freja sa...

Hej,
Åh det var lika med min nya Pigge, fast lillsyrran var nog den skyldige. Du måste få en ny-en pipapa som inte piper är ju ingen pipapa. Matte hinner inte blogga så mycket nu, snart utställning och så jobbar hon jämt. Men det finns inte så mycket att berätta just nu, det är det gamla vanliga: skogsjobb, fästingplock och agility. Och så löp och en tokig lillasyster förståss. Puss på prickarna

Anonym sa...

måste bara fråga vart den apan är köpt? min moster har nämligen en son som älskar den hundleksaken och om den skulle försvinna så blir det ett herrans liv och då tyckte min moster att hon skulle köpa en extra så att ifall den försvinner eller går sönder har hon en i backup, problemet är att hon inte minns vart den kommer ifrån. MVH Kim

Anonym sa...

Jag vet nu vart apan är ifrån, men den finns antagligen inte kvar då det var 2 år sedan den var ny, men din blogg är mycket trevlig och rolig att läsa. MVH Kim

Arlo sa...

Hej Kim! Roligt att du hittat till oss! Den äe apan hittade jag på Myrorna bland en massa begagnade mjukisdjur för en femma styck. Den pep en stund, men den är kul även utan pip!