lördag 4 september 2010

154,5 poäng.

Nej, nu får jag skärpa mig! Att det ska vara så omöjligt att få till det där tredje förstapriset så jag får mitt LP2! Matte och jag tävlade idag igen och kom tvåa igen. 154,5 poäng fick vi ihop idag.
Här är beviset. Så här var det: två steg in på det fria följet låg där en fantastiskt god luktfläck mitt i vägen för mig! Medan jag stod och njöt av den tappade vi en massa poäng. Hoppsan! Sen glömde jag lägga mig ner när matte sa till en gång och då blev det nolla där. Men annars var jag superbra idag! Matten är sååå nöjd med allt utom luktterapin jag höll på med. Nöjdast är hon att vi fick en 9:a på fjärren, som verkligen inte varit min starka sida förr.
Nej, protokollet behöver vi inte skämmas för. 5,5 poäng till och vi hade varit i hamn. Den nya godisskålen var av lite dålig kvalité, men den går att fixa till. Jag har vilat hela eftermiddagen, men nu har matte visst lagt ett skogsspår till mig som vi ska gå snart. Det ska bli attans kul!

19 kommentarer:

Sigge sa...

GRATTIS till ständige tvåan!!
Ja, ja förr eller senare så ska du väl lyckas!
Dålig godisskål du vann!

Dirdib sa...

hej! vi kommer från Hillman och Illerson. Jag har alltid beundrat dessa hundar som du har. De är så fina! Jag tänkte om vi kunde byta länkar men en del är hos mig lösenordskyddat - du får jättegärna komma in jag lämnar ett lösenord till dig om du vill och förklarar varför det är lösenordskyddat.
http://dirdib.bloggagratis.se
hälsningar

Freja sa...

Hej,
Dessa doftfläckar kan få vem som helst på fall, jag vet. Mend et gick ju bra ändå.
Puss på nosen

freja sa...

Ja prova agility någon gång. Du, vad är lägre spår? Jättenyfiken i en strut. Puss igen

Unknown sa...

Grattis! När är nästa tävling?

Eva sa...

Mig imponerar du så oerhört på ändå!!
Är övertygad om att du kommer att greja det.
(Tala om för tävlingsledningen att det finns en väldigt bra "anti-lukt" spray på Clas Olson - den borde de spraya hela plan med innan du börjar tycker jag.)

Freja sa...

Aha, glasklart. Finns det högre spår sedan då?

Grabbarna boys sa...

Grattis till ert resultat idag.
Inte illa tycker vi grabbar.
Vi är impade av dig o din matte!!
Vov från grabbarna boys!!

Ludde sa...

Du är ju bäst! Kan till och med hitta luktfläckar. Borde vara extrapoäng för det! Tala om för domaren var han kan stoppa den dåliga skålen... Kramis!

Kasper sa...

Hm - tycker att du skulle få kompensation för dålig skål. 6 poäng, minst!
Vad är det för sätt att ha dålig kvalitet på silverpriserna?
Du, den där luktfläcken måste ha varit speciell - tror att jag ska ut och leta efter en likadan nu! ;)

Freja sa...

Jag har sagt åt matte att läsa på vad som krävs för de olika spåren så vi kan börja träna lite. Lycka till med spåret, det fixar du galant.

cockettsriccardo sa...

Grattis Grattis!
Va kul!
Nästan gång går det ännu bättre!
Ha det gott!
Tass & vov Ricco & Towe

Katarina sa...

Grattis Rudi! Du är ändå bäst!
Cockerkramar från Nanna & lillasyrran

Buttons sa...

ojojoj, jag kan inget sånt, jag är impad............grattis
puss på svansen

Älsa pälsa sa...

Du det är inte lätt att vara koncentrerad OM det helt plötsligt dyker upp en helt oemotståndlig luktfläck;) du är iaf jätte duktig..ja din matte med=)
Tack för att du håller tassarna för mej!!

Torsten sa...

Äsch Rudi, nästa gång vinner du....det känner jag på mej! Så är det väl inte fy skam att bli tvåa heller, GRATTIS föresten!

Vi hörs, kompis!

Hector sa...

Nämen Rudi ett JÄTTEGRATTIS till dig också för att du gör så bra ifrån dig ! Visst kan man alltid bättre, men vadå man får väl ändå vara rätt nöjd med 154.5 poäng ! Det är ju jättebra ju !
Tack för grattisönskningarna från dig. Jodå när jag vill, men dte är ju dte som är dte rolioga id et hela, man vet aldrig (rättare sagt : Matte vet aldrig) när jag vill och inte vill visa mig otrdentligt. Vadå ibland vill en ju inget annat än busa ! Så är det att vara jycke oavsett ålder.

Lyckopiller sa...

Grattis..vi är jätteimponerade av era höga poäng. Du börjar ha en hel del godisskålar nu eller hur? Vi kommer att bli överlyckliga om vi nån gång får enenda liiiiiten en.

Elba sa...

MEN vilken fin godisskål! Vad behöver du skärpa dig för som får så fina godisskålar på varje tävling?
Jag tycker att du är jätteduktig!