lördag 18 september 2010

Taggigt på Tiger-stigen.

Idag bara regnar det och plaskar så vi höll oss i skogen. Vi gick Tiger-stigen, den heter så för det var Tiger som visade mig var den går. Smart va?
I slutet av Tiger-stigen ligger ett berg av taggtråd. Matte ville fota det, och sa åt mig att sitta still långt därifrån medan hon gjorde det. Men, attans, vad nyfiken jag blev så jag smög fram och kikade, då fick jag bannor...
...men jag gjorde mig inte illa, så vi blev sams och vandrade vidare genom den blöta skogen.

9 kommentarer:

Sigge sa...

Matte som stått på Bruksmarknaden här idag har svurit ve och fasa över regnet.
Blött. blött och usel försäljning.
Det var där hon träffade de där människorna som jobbade med hemlösa katter.
Jag är som sagt glad att jag passade huset och slapp vistas ute och skadas av regnet

Lyckopiller sa...

Det verkar vara regningt i större delen av vårat avlånga land. Synd att ni inte vann nåt, men vinsten kommer en annan gång. Med en så snygg modell som du så blir det vinst då småningom! Prickiga pussar!

Ludde sa...

Verkar lite läskigt med taggtråd som ligger i högar sådär. Jag skrapade magen på ett trasigt taggtrådsstängsel förra våren, och attans va ont det gjorde. Kanske matten skulle tipsa kommunen om att det ligger där... Kramis!

Kasper sa...

Tycker som Ludde att taggtråd borde tas om hand och inte ligga i naturen och skräpa! Finns många djur som kan göra sig illa på den.

Kan berätta att det har regnat massor hos mig också idag! Och där vi varit och hälsat på.

Grabbarna boys sa...

Fy vad läbbigt med taggtåd så där.
Vi hatar taggtråd.
En gångfastnade en bit taggtråd i Teos päls och det kan vi tala om att det var inte lätt att ta bort den.
Ha en skön söndag.
Vov från grabbarna boys!!

Eva sa...

Alltså - ibland, IBLAND!!, kan det vara klokt lyssna på matten! Att inte gå nära taggtråd är ett såmt tillfälle... Bra du inte gjorde illa dig!

Elba och Jenny sa...

Ja ajajajaj för taggtråd! Det är ett otyg när de bara ligger och är förrädiska i skogen!
Här hos oss är det faktiskt väldigt ovanligt med taggtrådar, fast det är ju inte den änden av landet som har stora betesmarker och så'nt heller. Här är mest skog skog och skog, med björnar, lokatter och en och annan järv.

Hillman sa...

Taggtrådisar, är inget att leka med där kan man göra sig riktigt illa.

Taxkramisar.

Buttons sa...

Åhh gud så duktig du är, sånt där kan inte jag, men skulle kanske kunna lära mig om Matte iddes. Experter har sagt till henne att just min ras inte går att lära, eftersom vi är så envisa. Jo visst är jag envis, men jag vill ju göra min Matte glad och då gör jag som hon säger.....ja inte alltid förstås. Jag skulle ha gjort som Du med rottisen och osten, och Matte skulle ha fått hjärtslag. En del rottisar är ju inte så snälla mot andra, och dom är jäkligt starka. Det har bott en sån hos Matte långt innan jag föddes, jag har sett kort. Matte har förresten haft flera såna där bamse "farliga"hundar, jag är den första lilla kelgrisen i hennes liv, och jag vet att hon älskar mig massor, och har tänkt skaffa mig en bror eller syster, men se DET vill jag inte, och jag tror hon har fattat.........Hoppas du får en underbar dag, utan en massa regn, (jag har massor med sol över, jag skickar ) se till att sköta Mattes fötter nu och ta det lugnt så hon får vila lite.........puss på svsnsen