måndag 13 september 2010

Kompisbus och kärleksbrev.

När matten kom hem ringde vi Tiger och frågade om han ville umgås lite ikväll!
Som synes ville han det!!!
Visst blir man glad och spattig i hela kroppen när man träffar en god vän?!
Vi drog till skogs. Det är höst i skogen.
Den här ladan hade ramlat ihop sen sist vi gick förbi. Det är INTE mitt fel!
Trumpinnebenen bara ränner omkring med mig när Tiger är i närheten...
...det blir svettigt, men det är ju så attans kul...
...tycker vi båda två.
Det började skymma när vi kom fram till Gyllen-Kajsas hus. Hon var inte hemma. Synd om henne, när hon nu hade två uppspelta kavaljerer på tomten!
Det mörknar snart nu på kvällarna, så till sist måste vi dra hemåt. Snacka om flås, flämt och lortiga ben. Det blev slangen och påtvingad vila i bian tills andningen kommit i normal takt igen. Sen blev det käk...
...och SEN fick jag äntligen öppna paketet som kom i posten idag!!!!
Kolla!!!
Kolla baksidan!!!! Från en av mina blogg-fästmör: Snygg-Elba!!! Kärleksbrev minsann!
Kolla, kolla!!!! Känn aromen!!!! Oemotståndlig, precis som avsänderskan!
Elbas handlingskraftiga matte hade malt ner en älg i brödsmeten och så torkat kex av det till sin hund! Såna mattar finns på riktigt!!!! Och så ville Elba dela med sig av sitt superdupersmarriga godis till mig!!! Aldrig förr har jag ätit något så gott. Elba, jag vill bo hos dig! TACK!
PS receptet finns på Elbas blogg.

11 kommentarer:

Grabbarna boys sa...

Men vilken härligt rolig busrunda med bästisen och sen ett kärleksbrev på det.
Herreguuuuud vad avudsjuka vi blev nu då!!!
Men vilken tjej kan inte motstå en sån stilig vovve som du.
De där kexen måste vi be vår lillmatte spana in.
Hon har nämligen bakat hundkex till oss innan.
Vov från grabbarna boys!!

Eva sa...

Vi blev FRUKTANSVÄRT AVUNDSJUKA!!
På din buskompis, på det fina huset (så vill matte bo!) och på KEXEN!!
Vår matte har visst bakat hundkex ibland förut, men bl.a. "mjölet" från längst ner i mat-tunnan, men det var löjligt länge sedan. Bättreing! säger vi!
Jesper och Assar

Elba sa...

Men så roligt att brevet kom fram till dig, Kära Rudi! Jag var så orolig att någon skulle hinna sno det innan det kom fram!
Vad roligt att du tycker lika mycket om kexen som jag :) Du är välkommen att hälsa på när du vill, vi kan dela på resten av kexen! Fast matten säger att man måste göra nå't bra först, tokmatte!

Vilken härlig buskomis du har i Tiger!! Jag försökte få igång Elton idag, det gick trögt!!!

Tessan sa...

hopp och skutt är underbart! MEEEN Primo fick nys på dina gottisar du fick och nu tjatar han om sådana kex...men då får han allt fälla en Älg själv sa jag till honom...
Puss på dig Rudi snygging!

Kasper sa...

Nämen en sån dag du haft! Tigerbus och Elbakex och-kärleksbrev!

Blir riktigt avundsjuk - men så kommer jag att tänka på att jag fortfarande har en korv kvar i kylskåpet! (Sen tar matte upp en bytta med köttbullar, säger hon, och det är ju rätt gott det också.)
Men dina fådda kex är og ännu godare! Lyllos dej!

BUttons sa...

Aldrig har jag fått post med godis............lyllos dig. Du måste vara en bussig kille med så många beundrare ? eller också är det för att du är vansinnigt stilig.............puss på svansen

Ludde sa...

Inte behöver du vara så blygsam. Säkert är det för att du tryckte på och skuffade på ladan som den rasade. Duktigt gjort! Vilka smarriga kex du fick. Jag ska nog ut och leta älg snart... Kramis!

Älsan o BollnäsTrollet sa...

pust vi hann rösta på dej Rudi...vi har ju inte haft tid med att titta in på våra bloggkompisars sidor nu när matte bara målat o målat!! Mm det blir nog vitt på luckorna!!
MEEN vilken toppen kompis som skickat dom dära kexen, ja det var säkert super smarrigt=)

Edith sa...

Vilken fart du och Buster har. Det är fantastiskt att se. Visst är det kul med bästisar. Toppen att få ett eget brev. Det har jag aldrig fått. Colliekramar

Hillman sa...

Du kan inte mena att de malt ned en hel älg, vet du hur stora de är, hihi. Kul att få paket, det gillar vi båda två, fast kärleksbrevet får du ha för dig själv. Ska be matte kolla receptet, för husse jagar älg den här veckan.

Taxkramisar.

Hector sa...

Men vilken härlig blandning. Ska geanst be matte kolla receptet så hon kanske gör ngt gott av det hon med. Det vore ngt det.
Visst 'är det härligt med en massa bus och spring i benen med en kompis. Det är det bästa som finns ju. ha en skön helg nu !