söndag 22 april 2012

Vunnit en ljusstake!


I morse sa jag plötsligt: Det var länge sen jag tävlade i lägre spår! Sånt är ju attans kul ju! Så då gjorde vi det.
I spåret for jag fram som ett lokomotiv genom tallskogen. Först kollar domarna att man gör rätt och det gjorde jag. Tolv minuter tog det för mig att ränna runt kilometern med matten i släptåg och plocka alla pinnar jag upptäckte! Fast jag missade en, det grämer mig. Men en var gömd under en stubbe så jag kunde inte nå den fast jag grävde, det var klurigt. Tur att matten var med och kunde fiska upp den! 
När vi kom tillbaka till klubben var det budföring under beskjutning för dom tuffa killarna. Då låg jag i bilen och lyssande på radion i stället. Sen skulle dom skjuta när vi låg plats och mattarna försvann så långt bort så dom såg ut som prickar. Sånt kan jag så det blev ju bra. När jag skulle in och stila runt på planen ensam var jag på ett sprudlande humör och matten också, så vi var ganska förbenat bra, kände vi. Så då kom vi på tredje plats och fick en ljusstakspokal. Men vet ni...rackarns också...det fattades 4,5 lydnadspoäng till uppflyttning till högre klass. Attans förargligt! 
På eftermiddagen har jag lurat lite på kökssoffan.
Nu tänker jag berätta lite om mina poäng: Jag fick 430,5 totalt, av dom var 239 på spåret och 191,5 på lydnaden. 196 måste man ha om man ska hyllas. Jag fick en massa nior och tior för det är ju två domare som kollar på en. Men vet ni...när jag skulle krypa så tänkte jag fel och satte mig upp i stället...sen kom jag på  vad jag skulle göra så då kröööööp jag och ålade som en snok. Superfinaste krypet nånsin så då satte jag mig upp när jag tyckte det räckte. Då sa domarna NOLL! Taskigt när jag kravlade så fint.
Jo, ni ser rätt! Belöningen!
 Det allra, allra bästa idag var att matten och jag var som värsta laget tillsammans. Vi liksom jobbade ihop hela tiden och struntade högaktningsfullt i alla andra.Det är skojigast då! Så nu har ni koll på vad spår-Rudi pysslat med idag. Bra va?

15 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Så tarvligt med de fjuttiga poängen när ni var så duktiga! Och att ni tyckte att det var så kul att tävla också!!!

Nu är det bara att bita ihop och komma igen! Stort grattis till ett bra samarbete och mycket glädje!

Vicky sa...

Dom där poängen tar ni nästa gång istället, eftersom både du och matten är så bäst. Odågan hälsar att när han blir stor vill han bli lika bra som dig!

Team Nelson / Ordringen. sa...

Här är vi grymt imponerade av din framfart. Fånigt av domarana att inte nöja sig med att se att du kunde krypa dessutom. Varför ska man hålla på längre än nödvändigt?
Vi hurrar för ljusstaken och hoppas att det blir uppflyttning nästa gång.
Ulf o Nelson

Sigge sa...

Grattis!
Korkade domare, du skulle ha snott deras mackor som straff!
Vadå krypa när man kan gå?

Asta och Iris sa...

Uj vad bra ni har lyckats idag. Heja heja heja!

[Anna] sa...

Åh vad härligt :) Tråkigt att dom är så petiga med några fjuttiga poäng men kul när du och din matte hade teamat ihop er så bra :) Nästa gång då fixar ni det!!

Inga-Lill sa...

Jag är säker på att domarna var samma dummare som jag träffade på en gång i tiden. Såna vet inte vad de pratar om, klart att du är bäst, hade jag varit domare så hade du vunnit, så dä så.

Tur att matten vet att du är bäst, så du fick ett märgben när du kom hem, hihi.

Tvåbenspussar.

Ludde sa...

Visst är du en hyvens spårhund! När du får fart på mattes lydnad ska du se att poängen räcker. Ljusstake kan vara bra till nästa vintermörker. Jag tror du gillade märgbenet bäst ändå... kramis!

Ann-Margret o Vinja sa...

Men vad kul att ni varit ute och tävlat :) Vad duktiga ni var, attans otur det saknades några poäng till uppflyttning. Men det fixar ni säkert nästa gång.

Vilken super bra belöning med ett märgben :)

Kram

Totti & Lydia sa...

Åh, många beundrande pussar från oss och matten. Och jag är säker på att du grejar uppflyttningen nästa gång.

Sandra sa...

GRATIS GRATTIS :) tycker oxå att det var supertaskigt att ge dig NOLL fast du ålade fint...typist!!:(

Emma o Malte sa...

Vilken kanondag för dig och din matte!! Måste varit attans roligt! Synd bara på de där 4,5 poängen, hade du gett domaren en puss kanske du hade fått 5 :-)

smulan sa...

Vi tycker du ska hyllas ändå! Så duktig du är,ja matte med:)

/smulan

Lyckopiller sa...

Vi är otroligt imponerade av er bägge. Verkligen!

Jenny o Brio sa...

Det var sannerligen griniga domare!!! Men du och matten var ju superbästaste teamet, det är värt massor med mer än sura domares fjuttiga poängsättning!